Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Wijn verbiedt afsluiten gas en licht

Donderdag 28 september 2006 13:20Margot Boesveld

 

Minister Joop Wijn van Economische Zaken is met een regeling gekomen die het de energiebedrijven verbiedt om mensen in de winter af te sluiten van gas en elektriciteit. De wet bepaalde al, dat de bedrijven er alles aan moeten doen om afsluiting van kleinverbruikers in de winter te voorkomen. Dat ging de Tweede Kamer niet ver genoeg.Komende winter kunnen alleen nog kleinverbruikers worden afgesloten die knoeien met de meter, illegaal stroom aftappen of zich schuldig maken aan fraude. Wanbetalers kunnen alleen worden afgesloten als ze halsstarrig weigeren mee te werken aan het voldoen van een betalingsachterstand of schuldsanering.Mensen die in de zomer zijn afgesloten, moeten zodra de winter begint weer zijn aangesloten. Daarbij geldt wel de voorwaarde dat de kleinverbruiker meewerkt aan schuldhulpverlening.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

M.G.J.Schmidt- Plasmans (Moeder met twee kinderen)

Bovenstaande is zeer interessant:maar heeft dit rechtskracht ? (Wettelijk ?)Is deze regeling van kracht en sinds wanneer .... ook in Eindhoven,hebben ons namelijk afgesloten (Het uiterst onsociale,brutale en profielgierige Nutsbedrijf Eindhoven - onderdeel van duitse Multi Konzern - RWE !)van Gas - zitten in de kou - kunnen geen eten koken etc. - alleenstaande moeder van de bijstand levend - met twee minderjarige schoolgaande kinderen - Hoe kunnen we ons weren ? Is er nog hoop voor ons ?

Vrijdag 01 december 2006 04:49

Plaats een reactie

Lees meer over