Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Woningen te duur betaald'

Maandag 31 juli 2006 14:30Margot Boesveld

 

Kopers van nieuwbouwwoningen hebben de afgelopen maanden miljoenen uitgegeven aan energiebesparende maatregelen, terwijl dit nog niet nodig was. Dat bericht het AD donderdag. Door een fout van het ministerie van VROM gelden de verplichte milieumaatregelen niet sinds 1 januari, zoals aangenomen, maar pas vanaf 15 augustus.Volgens het AD is er per nieuwbouwwoning twee tot tienduizend euro teveel betaald.Ambtenaren van het ministerie van VROM zijn in 2005 vergeten de nieuwe norm aan te melden bij de Europese Commissie. De fout werd eind vorig jaar ontdekt, blijkt uit officiële publicaties, maar het ministerie liet de nieuwe regelgeving gewoon per 1 januari ingaan. Pas deze maand hoorden bouwers en projectontwikkelaars dat er iets mis was.

Volgens het ministerie van VROM is er sprake van een storm in een glas water. Maar woningcorporaties, bouwondernemingen, projectontwikkelaars en de Vereniging Nederlandse Gemeenten vinden van niet. Zonder Europese toestemming geldt de norm niet, stellen zij. Bouworganisatie NVB en de Neprom overwegen naar de rechter te stappen.Bron: AD

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over