Woonenergie: heeft iemand hier ervaring mee?
Maandag 15 oktober 2007 15:05:00

De redactie van de Vastelastenbond ontving het onderstaande bericht:

WoonEnergie biedt uitkomst voor duurdere energie

WoonEnergie koopt collectief energie in namens de huurders van de aangesloten woningcorporaties. Door de gezamenlijke inkoop worden scherpe prijzen en goede voorwaarden bedongen.Afgelopen jaar was de besparing voor klanten van WoonEnergie gemiddeld 60 euro. WoonEnergie garandeert een energieprijs die altijd tot de laagste drie van Nederland behoort, van vergelijkbare aanbieding. De lage prijsgarantie geldt in combinatie met extra voordelen, zoals één factuur voor levering en transport. Ook ontvangen klanten standaard groene stroom voor de prijs van gewone (grijze) stroom, zonder meerkosten.

WoonEnergie is een initiatief van een groot aantal woningcorporaties en de brancheorganisatie Aedes om samen een vuist te maken tegen de hoge energieprijzen.WoonEnergie is volstrekt onafhankelijk, onderhandelt met energieleveranciers en selecteert leveranciers van elektra en gas op basis van prijs en condities. Er zijn ruim 120 woningcorporaties aangesloten, waarvan meer dan 60.000 huurders gebruikmaken van het voordeel dat WoonEnergie hen biedt.Wij kennen Woonenergie en haar doelstelling, maar werkt het ook? Wie heeft er ervaring mee?

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

kerstin reageerde op Donderdag 05 februari 2015 11:48:34

wij zijn overgestapt van nuon naar woonenergie omdat onze verhuurder dit aan bood. We zouden 10 tallen euro's besparen. nu blijkt dat we 2 euro er op vooruit gegaan zijn per maand. een enorme tegenvaller.

gerda reageerde op Maandag 22 oktober 2007 18:30:15

wij zijn overgestapt van Essent naar Woonenergie. En we hebben er spijt van als haren op ons hoofd. We krijgen gas en licht maar daar houdt het dan ook mee op.
EEN ADVIES: STAP NOOIT OVER OP WOONENERGIE.
Dat bespaart je energie tijd en heel veel frustratie!!!!!!!!!!!!!!!!!

stan reageerde op Donderdag 18 oktober 2007 08:05:56

Ervaringen met woonenergie zijn gelijk aan ervaringen met Oxxio. Woonenergie wordt namelijk geleverd door Oxxio onder de naam Centrica. Wat besmet is geef je gewoon een andere naam. U bent gewaardschuwd !
Bekijk ook
Nieuwe sim-only bij de Vastelastenbond
Sinds deze week heeft de Vastelastenbond een paar spectaculaire sim-only aanbiedingen op de website staan. Ze zijn zowel voor leden als voor niet leden beschikbaar en de beste aanbiedingen laat ik hie...
Per maand 130 klachten bij Consuwijzer over misleidende werving energiesector
Elke maand klagen 130 kleinverbruikers er bij Consuwijzer over dat ze zonder hun toestemming van energieleverancier zijn veranderd. Het gaat om mensen die door colporteurs of via telefonische verkoop ...
Laag inkomen? Gratis energieadvies en besparingspakket tot 1 december 2007.
De prijzen van gas en elektriciteit blijven stijgen. Besparen op het eigen energieverbruik loont dus de moeite. Zeker voor mensen die toch al van een klein inkomen moeten rondkomen. Speciaal voor hen ...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam