Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Woonenergie: heeft iemand hier ervaring mee?

Maandag 15 oktober 2007 15:05Margot Boesveld

 

De redactie van de Vastelastenbond ontving het onderstaande bericht:

WoonEnergie biedt uitkomst voor duurdere energie

WoonEnergie koopt collectief energie in namens de huurders van de aangesloten woningcorporaties. Door de gezamenlijke inkoop worden scherpe prijzen en goede voorwaarden bedongen.Afgelopen jaar was de besparing voor klanten van WoonEnergie gemiddeld 60 euro. WoonEnergie garandeert een energieprijs die altijd tot de laagste drie van Nederland behoort, van vergelijkbare aanbieding. De lage prijsgarantie geldt in combinatie met extra voordelen, zoals één factuur voor levering en transport. Ook ontvangen klanten standaard groene stroom voor de prijs van gewone (grijze) stroom, zonder meerkosten.

WoonEnergie is een initiatief van een groot aantal woningcorporaties en de brancheorganisatie Aedes om samen een vuist te maken tegen de hoge energieprijzen.WoonEnergie is volstrekt onafhankelijk, onderhandelt met energieleveranciers en selecteert leveranciers van elektra en gas op basis van prijs en condities. Er zijn ruim 120 woningcorporaties aangesloten, waarvan meer dan 60.000 huurders gebruikmaken van het voordeel dat WoonEnergie hen biedt.Wij kennen Woonenergie en haar doelstelling, maar werkt het ook? Wie heeft er ervaring mee?

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

kerstin

wij zijn overgestapt van nuon naar woonenergie omdat onze verhuurder dit aan bood. We zouden 10 tallen euro's besparen. nu blijkt dat we 2 euro er op vooruit gegaan zijn per maand. een enorme tegenvaller.

Donderdag 05 februari 2015 11:48

gerda

wij zijn overgestapt van Essent naar Woonenergie. En we hebben er spijt van als haren op ons hoofd. We krijgen gas en licht maar daar houdt het dan ook mee op.
EEN ADVIES: STAP NOOIT OVER OP WOONENERGIE.
Dat bespaart je energie tijd en heel veel frustratie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maandag 22 oktober 2007 18:30

stan

Ervaringen met woonenergie zijn gelijk aan ervaringen met Oxxio. Woonenergie wordt namelijk geleverd door Oxxio onder de naam Centrica. Wat besmet is geef je gewoon een andere naam. U bent gewaardschuwd !

Donderdag 18 oktober 2007 08:05

Plaats een reactie

Lees meer over