Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

XS4all verliest rechtszaak tegen Staat

Donderdag 22 februari 2007 13:44Margot Boesveld

 

Internetaanbieders draaien zelf op voor de kosten die ze moeten maken om hun netwerken aftapbaar te maken voor justitie. Dat heeft de rechtbank in Den Haag woensdag bepaald. De internetprovider XS4all stelde dat het bedrag om aan de verplichtingen te voldoen onevenredig hoog is en eiste een vergoeding van de overheid.De rechter oordeelde dat ,,de winstgevendheid van het bedrijf door de aftapbaarheidswetgeving in enige mate wordt aangetast.'' De rechtbank ziet echter geen mogelijkheid de overheid te verplichten een vergoeding te betalen aan de internetaanbieders. Volgens de grondwet mag de rechter deze verplichtingen niet toetsen.Justitie en politie gebruiken de internettap om het surf- en mailgedrag van verdachten volgen. XS4all, een dochteronderneming van KPN, heeft naar eigen zeggen een half miljoen euro uitgegeven om het netwerk aftapbaar te maken.XS4aLL overweegt om hoger beroep in te stellen tegen het vonnis van de rechtbank.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over