Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Youp van ’t Hek wint Issue Award 2011

Vrijdag 28 januari 2011 00:00Margot Boesveld

 

De jury heeft Youp van ’t Hek en zijn strijd in het verbeteren van de klantvriendelijkheid van helpdesks gekozen als winnaar van de Issue Award 2011.

De jury roemt van ’t Hek om de manier waarop hij dit issue, dat een open zenuw in de samenleving bleek te zijn, op de kaart heeft gezet.  Naast Van’t Hek waren ook de jongens van Don Rua (sexueel misbruik katholieke kerk) en Stichting Wakker Dier (alle campagnes) genomineerd.

De jury lette bij haar nominaties vooral op originaliteit, maatschappelijke impact, relevantie, ondervonden weerstand en persoonlijke drive. De jury bestond dit jaar uit Wiet de Bruijn (ondernemer, onderwijzer, vice-voorzitter VVD en jury-voorzitter), Bernd Damme (student en ondernemer), Henk Kraima (oud-directeur Stichting CPNB), Jan Schinkelshoek (ex-politicus en voorzitter van CMC) en Frits Wester (parlementair journalist). Communicatiebureau De Issuemakers wil met de uitreiking van de Issue Award het agenderen van maatschappelijk relevante onderwerpen zichtbaar maken, belonen en stimuleren. De prijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. In 2010 ging de Issue Award naar Oxfam Novib voor hun campagne ‘De Groene Sint’. De prijs bestaat naast de eer en publiciteit uit een oorkonde en een wissel-award.

Bron: communicatieonline.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over