Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zacht weer betekent lagere energierekening

Dinsdag 16 december 2014 16:07Margot Boesveld

 

Het is u vast al opgevallen. De ‘strenge’ winterkou heeft nog steeds niet zijn intrede gedaan. Dit is ook goed merkbaar op de energierekening. In de afgelopen zachte oktobermaand was het gasverbruik 32 procent lager dan gemiddeld in november. En volgens de weersvoorspellingen zal het vriespunt pas begin 2015 bereikt worden. Tot 31 december blijft het weer zacht en rond de 7 graden. Vanwege het zachte weer zal een gemiddeld Nederlands huishouden dit jaar ca. € 200,- voordeliger uit zijn. Al eerder werd bekend dat de netwerktarieven vanaf 2015 ca. € 25,- per huishouden naar beneden gaan. 

Structureel lagere energierekening

Klanten die niet afhankelijk willen zijn van het weer en structureel een lagere energierekening willen adviseren wij om zich aan te melden voor de Switch Service; een nieuwe dienst van de Vastelastenbond. Er wordt dan jaar in jaar uit pro-actief gekeken naar de goedkoopste optie voor uw energierekening.

Daarnaast kan het gunstig zijn om te investeren in het na-isoleren van uw woning. Over het algemeen een lage investering met een hoog rendement. De combinatie van beide producten zal zeker leiden tot een vermindering van uw energieverbruik en dus resulteren in een voelbare besparing. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over