Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zalm: 'Bonus topman Essent is overdreven'

Dinsdag 14 maart 2006 18:01Margot Boesveld

 

De bonus van ruim tweehonderdduizend euro die Essent-topman Michiel Boersma heeft geïncasseerd is nogal overdreven. Dat zei minister van Financiën Gerrit Zalm (VVD) vrijdag na het verlaten van de ministerraad.

Boersma is opnieuw in opspraak geraakt over de hoogte van zijn salaris. Zijn bonus over vorig jaar bedraagt ruim vijftigduizend euro meer dan die over 2004. Na landelijke kritiek over de hoogte van die bonus, besloot hij een deel van het geld aan een goed doel te schenken. "Als ik hem was, zou ik nu hetzelfde doen", zei Zalm.De minister vindt dat de aandeelhoudersvergadering van Essent 'kritischer' moet zijn en duidelijk moet vaststellen 'wat redelijk' is als beloning. Zalm krijgt hierin steun van zijn collega-minister van Sociale Zaken Aart Jan de Geus (CDA). Boersma verdiende vorig jaar ruim acht ton.

De PvdA heeft minister-president Jan Peter Balkenende (CDA) inmiddels op het matje geroepen. De premier moet dinsdag tijdens het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer uitleg te geven over de bonus van Boersma. Onder de aandeelhouders van het energiebedrijf bevinden zich enkele provincies. Balkenende beloofde vorig jaar dat hij met de energiebedrijven om de tafel zou gaan vanwege de hoge bonussen voor topfunctionarissen van semi-publieke bedrijven.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over