Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zalm nog niet bang voor hogere zorgpremie

Vrijdag 06 oktober 2006 16:16Margot Boesveld

 

Minister Gerrit Zalm van Financiën maakt zich nog niet ongerust dat de zorgpremie volgend jaar hoger uitvalt dan het kabinet verwacht. Mocht dat toch gebeuren dan zal het de zorgtoeslag verhogen. Zalm zei dat donderdag bij de financiële beschouwingen in de Tweede Kamer.Hij reageerde op berekeningen van Zorgverzekeraars Nederland. Die organisatie gaat uit van een zorgpremie van minstens 1188 euro volgend jaar, terwijl het kabinet een premie van 1166 hanteert voor 2007.Zalm wees erop dat er voor dit jaar ook een hogere premie werd voorspeld door de zorgverzekeraars, terwijl dat uiteindelijk als gevolg van de onderlinge concurrentie mee bleek te vallen. Het kabinet baseert zich nog steeds op de ramingen van het Centraal Planbureau, aldus Zalm.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over