Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zalm weigert verbod op kredietreclames

Maandag 11 december 2006 12:23Margot Boesveld

 

Minister Gerrit Zalm van Financiën voelt er niets voor tv-reclames voor krediet te verbieden. Zalm heeft dat donderdag aan de Tweede Kamer geschreven. Hij reageert in zijn brief op een CDA-motie, die in oktober door de Tweede Kamer werd aangenomen. Daarin werd het kabinet gevraagd reclames voor persoonlijke leningen op tv niet langer toe te staan.Volgens Zalm gaat een reclameverbod ,,erg ver, omdat reclame een onlosmakelijk aspect is van het handelsverkeer''. Ook is een verbod mogelijk in strijd met Europese regels.De minister zal wel een al geplande evaluatie van de huidige reclameregels eerder laten uitvoeren dan de bedoeling was. Die regels zijn vorig jaar pas ingevoerd.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over