Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zeventig formulieren voor een nieuwe knie?

Vrijdag 15 juli 2005 16:52Margot Boesveld

 

In Hengelo moeten voor een nieuwe knie wel 70 formulieren worden ingevuld. Dat kost meer tijd dan de knieoperatie zelf. Een heup- en twee knieoperaties moet ondergaan, is goed voor 300 formulieren. Dat ontdekte kamerlid Omzigt (CDA) tijdens een rondgang van twee weken langs de zorginstanties in Twente. Lees artikel.

Dit wordt echt te gortig. Dit soort bureaucratie moet echt worden teruggedrongen. Zorginstanties moeten bezig zijn met de welzijn van de patiënten en niet met het invullen van formulieren. Er wordt geklaagd over de lange wachttijden, maar dat is natuurlijk niet gek als er zo veel administratieve rompslomp bij komt kijken.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over