Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ziektekostenpremie kan fors lager

Maandag 19 september 2005 09:00Margot Boesveld

 

De lage inkomens moeten gecompenseerd worden met een zorgtoeslag stelt het kabinet. De PvdA vindt dit onzinnig omdat hiervoor honderden extra ambtenaren in dienst genomen moet worden. De bureaucratie neemt daardoor 'zienderogen' toe, concludeert de partij. Daarom wil de PvdA dat iedereen een ziektekostenpremie krijgt van 400 euro. Dit staat in het concept van de tegenbegroting die partijleider Wouter Bos als alternatief voor de Miljoenennota 2006 wil aanbieden.

Lijkt me een goed plan. Elke keer horen we weer verhalen dat er bepaalde groepen onder bepaalde omstandigheden op achteruit gaan. Daarnaast komt er weer een heel nieuw administratief systeem bij. Door iedereen tegemoet te komen in de kosten voorkom je al deze problemen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over