Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ziggo en Sport1 lanceren gratis sportzender

Vrijdag 28 augustus 2015 13:42Margot Boesveld

 

Ziggo en Sport1 zijn van plan om een gratis sportzender te beginnen. Sport1 wil het nieuws bevestigen noch ontkennen. Het lanceren van zender Ziggo Sport zorgt ervoor dat ruim vier miljoen klanten toegang hebben tot een extra sportkanaal. Er komt ook geen verhoging van het abonnementsgeld bij kijken. Het moet aan het einde van 2015 al beschikbaar zijn.

Ziggo Sport gaat onder meer wedstrijden uit het Spaanse voetbal, golf, Formule 1 en nog enkele andere sporten uitzenden. Ook live-wedstrijden worden uitgezonden.

Geen recht voor Champions League wedstrijden

Het is vooralsnog niet mogelijk dat Ziggo Sport ook live-wedstrijden uit de Champions League zal uitzenden. De uitzendrechten voor het open kanaal liggen voor de komende drie jaar namelijk exclusief bij SBS. De zender hoopt met het aantrekken van Jack van Gelder ervoor te zorgen dat het gelijk goed begint. De presentator maakte onlangs bekend na veertig jaar de NOS te verlaten voor Sport1.

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over