Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ziggo en UPC voegen diensten definitief samen

Maandag 13 april 2015 09:32Margot Boesveld

 

Ziggo begint vanaf maandag met het leveren van tv-diensten en de Horizon Mediabox die voorheen van UPC waren. Ziggo en UPC gaan vanaf maandag 13 april samen verder als één bedrijf.

Het moederbedrijf van UPC heeft Ziggo overgenomen en de twee kabelaars gaan in Nederland onder de naam van Ziggo verder. De afgelopen maanden zijn de netwerken van de twee bedrijven al samengevoegd. Daardoor zijn in veel gevallen de internetsnelheden wat verhoogd. Ook de tv-diensten werden stapsgewijs overgezet, maar vanaf maandag kunnen nieuwe klanten van Ziggo ook daadwerkelijk voormalig UPC-diensten gaan afnemen.

Zo krijgen nieuwe Ziggo klanten vanaf maandag toegang tot de Horizon Mediabox, terugkijkdienst Replay TV en video-on-demand-service My Prime. Bestaande klanten kunnen hun abonnement vernieuwen om hier ook gebruik van te maken.

Maandag zijn dan ook nieuwe pakketten geïntroduceerd: Connect & Play Start, Connect & Play Complete en Connext & Play Max.

Pakketten

Het goedkoopste pakket van 45,95 euro per maand biedt 40 Mbps download en 4 Mbps upload, ruim 60 zenders waarvan 27 in hd en vast bellen. 

Het middelste abonnement van 59,95 euro per maand biedt 120 Mbps download en 12 Mbps upload, ruim 60 zenders waarvan 27 in hd, vast bellen, de Horizon Mediabox, Replay TV en My Prime.

Het duurste abonnement van 73,95 euro per maand biedt 200 Mbps download en 20 Mbps upload, ruim 115 zenders waarvan 38 in hd, vast bellen, de Horizon Mediabox, Replay TV en My Prime.

Horizon

Met de Horizon Mediabox krijgen klanten de mogelijk tot zeven dagen programma's terug te kijken en kunnen programma's worden gestart van het begin als de klant te laat inschakelt. Ook biedt Ziggo nu de Horizon Go-app voor iOS en Android aan waarmee klanten onderweg tv kunnen kijken.

Tv, bellen en internet kunnen ook los samengesteld of afgenomen worden. Er zijn ook nieuwe abonnementen voor zakelijke klanten. 

Mobiel

Ziggo introduceert maandag enkele nieuwe mobiele abonnementen. In het Voldoende-pakket van 9 euro zitten 75 belminuten, 75 sms'jes en 200 MB internet. Een abonnement van 15 euro biedt 300 minuten en sms'jes, naast een internetbundel van 1 GB.

Het grootste abonnement kost 30 euro per maand en biedt onbeperkt bellen en sms'en, plus 3 GB internet. Ziggo-klanten kunnen alleen gebruikmaken van 3G, via het Vodafone-netwerk. Er is nog geen 4G-toegang mogelijk.

Wifi-hotspots

Vanaf maandag zijn ook de wifi-hotspots van Ziggo en UPC samengevoegd onder het nieuwe bedrijf. Veel modems van Ziggo- en UPC-klanten zijn tegelijkertijd een wifi-hotspot voor andere klanten zodat zij in een groot deel van Nederland een wifi-netwerk tot hun beschikking hebben. In totaal zijn er ruim twee miljoen van deze hotspots. De samenvoeging gaat maandag van start en is op 17 april afgerond. Mogelijk werken de wifi-hotspots in deze periode minder stabiel. De websites van UPC en Ziggo zijn maandag uit de lucht. Het is onbekend of dit te maken heeft met de fusie.

 

 

Bron: Nu.nl artikel Ziggo en UPC voegen diensten definitief samen

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over