Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ziggo verliest klanten

Dinsdag 10 mei 2016 08:55Margot Boesveld

 

Ziggo heeft in de eerste drie maanden van het jaar opnieuw klanten verloren. Het kabelbedrijf had naar eigen zeggen last van de sterke concurrentie van andere aanbieders van internet, tv en telefonie. Dat blijkt uit de meest recente kwartaalcijfers van het bedrijf.

Het aantal abonnees van Ziggo zakte in de eerste drie maanden van het jaar naar een kleine 9,7 miljoen. Het verlies van in totaal 40.000 abonnees kwam door opstappers op het vlak van tv en telefonie. Het aantal internetabonnementen nam juist met 8.000 toe.

Ziggo benadrukt dat 7.000 klanten minder afhaakten dan een jaar eerder en schrijft dat toe aan het eigen kwaliteitsprogramma. Door de lancering van het eigen sportkanaal Ziggo Sport zou de klanttevredenheid ook zijn gestegen, aldus de provider.

Horizon TV

Ook maken steeds meer klanten gebruik van Horizon TV, de Ziggo-dienst waarin onder meer digitale televisie en tv-kijken via mobiele apparaten zit. Het aantal Horizon TV-abonnees zou met 100.000 zijn toegenomen. Het is onduidelijk hoeveel van deze abonnees oud-klanten zijn die overstapten naar een Horizon-mediabox.

Volgens Ziggo gebruikt 70 procent van de klanten de terugkijkfunctie Replay TV, die sinds april dit jaar gratis is voor alle gebruikers.

Bron: ANP/NU.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over