“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Zingen onder de douche is geldverspilling'

Donderdag 26 oktober 2006 13:12Margot Boesveld

 

Mensen verspillen massaal water, energie en dus geld door onder de douche te zingen en te dagdromen. Dat heeft de directeur van het Australische energiebedrijf Energy Australia Anthony O'Brien zondag gezegd, aldus de televisiezender ABC.Onderzoek van Energy Australia heeft bovendien aangetoond dat veel mensen zich scheren of hun tanden poetsen onder de douche. Ook dat zijn volgens O'Brien dingen waarvan mensen zich af zouden moeten vragen of ze die wel onder de douche moeten doen.De gemiddelde douche in Australië duurt zeven minuten. Dat kan veel korter, meent O'Brien. Daardoor kunnen gezinnen veel geld besparen op hun energierekening.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over