Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgautoriteit bekijkt bril- en lensvergoedingen

Woensdag 09 mei 2007 14:03Margot Boesveld

 

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) gaat onderzoeken of zorgverzekeraars consumenten onvolledige informatie geven over bril- en contactlensvergoedingen. Dit doet de NZa naar aanleiding van vragen hierover van de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (Nuvo).Volgens de Nuvo is de informatievoorziening van een aantal zorgverzekeraars onvolledig.

Vier à vijf verzekeraars geven volgens de Nuvo niet alle opticiens door aan de klanten, maar sturen de cliënten naar de voorkeursaanbieder van de verzekeraar. De Nuvo is van mening dat de verzekeraars de keuze voor een optiekbedrijf moeten overlaten aan de verzekerde.Woordvoerder Annemiek van der Laan van de NZa noemt de wijze van informeren onvolledig. "De zorgverzekeraars mogen deze manier wel hanteren als zij dit in de polis aangeven. Indien dit niet het geval is, dan zitten ze fout. Wij hebben nog geen klachten ontvangen van consumenten. We gaan nu kijken of de opmerkingen van de Nuvo inderdaad kloppen. Mocht dit zo zijn, dan spreken we de betreffende zorgverzekeraars hierop aan."Bron: Nieuws.nl

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over