Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgautoriteit ongelukkig met premieprognoses

Donderdag 26 oktober 2006 13:06Margot Boesveld

 

Toezichthouder op de zorgmarkt, de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is ongelukkig met de prognoses die koepelorganisatie Zorgverzekeraars Nederland (ZN) begin deze maand maakte over de zorgpremies. Dat is niet goed voor de marktwerking.Verzekeraars moeten zelf maar hun prijs bepalen, stelt een woordvoerster woensdag. De kwestie staat bij het eerst volgende overleg op de agenda.ZN sprak begin oktober de verwachting uit dat de premies voor de basisverzekering volgend jaar meer zullen stijgen dan minister Hans Hoogervorst (Volksgezondheid) had voorspeld. De Consumentenbond beklaagde zich over deze kwestie bij de NZa.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over