Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Zorggebruik niet veel hoger door vergrijzing'

Woensdag 07 juni 2006 18:28Margot Boesveld

 

De toename van het huisartsbezoek, het gebruik van fysiotherapeut of specialist in de afgelopen 25 jaar is maar voor een klein deel toe te schrijven aan de vergrijzing. Dat blijkt dinsdag uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).In 1981 ging bijna 70 procent van de bevolking ten minste één keer naar de huisarts. In 2005 was dit 73 procent. Een kwart van die toename is te verklaren door de verouderde bevolking. Het percentage Nederlanders dat naar de specialist ging steeg in die periode van 37 naar 40 procent. Van die toename is de helft toe te schrijven aan de veranderde bevolkingsopbouw. Het bezoek aan de fysiotherapeut steeg van 6 naar 18 procent. Daarvan is ongeveer 10 procent het gevolg van de vergrijzing.Bron: Vara Kassa

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over