Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgpremie in 2015 omhoog met 10,-

Vrijdag 29 augustus 2014 13:52Margot Boesveld

 

De premie voor een basisverzekering gaat volgend jaar met een tientje per maand omhoog. Ook het verplichte eigen risico stijgt met enkele tientallen euro's per jaar. Dat schreef het AD woensdag 27 augusutus op basis van bronnen rond de begrotingsonderhandelingen.
 
De jaarlijkse premie komt daarmee op ongeveer 1215 euro uit, een stijging van 114 euro in vergelijking met vorig jaar. De zorgpremie stijgt vanwege de overheveling van zorg naar gemeenten en omdat werkgevers die te veel meebetaalden aan de zorgverzekering nu wettelijk worden gecompenseerd.
 
Een woordvoerder van minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD) wil tegenover de krant niets bevestigen over een eventuele stijging van de zorgpremie. 
De informatie had volgens het AD eigenlijk pas op Prinsjesdag naar buiten moeten komen.
 
De onderhandelingen over de begroting voor 2015 worden woensdagmiddag hervat. 
Naar verwachting sluiten het kabinet, de coalitiepartijen VVD en PvdA en oppositiepartijen D66, ChristenUnie en de SGP later op de dag een akkoord.
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over