Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgpremie kan in 2014 omlaag

Dinsdag 09 april 2013 23:50Margot Boesveld

 

De grootste zorgverzekeraars zijn bereid de premie volgend jaar te verlagen. Dat schrijft De Stentor. Achmea, VGZ en CZ reageren daarmee op minister Schippers (Volksgezondheid) die kritisch is over de flinke winsten van verzekeraars.

'Zo laag mogelijk'

,,Het is een misverstand dat wij geld in eigen zak steken'', reageert een woordvoerder van CZ. ,,Met de verwachte winst willen we de zorgpremie in 2014 zo laag mogelijk houden''. Ook Achmea en VGZ zeggen niet 'onnodig geld op de plank te willen laten liggen'.

Medicijnen minder duur

De verzekeraars verdienden vorig jaar flink dankzij de sterk gedaalde prijs van medicijnen. Omdat octrooien verliepen werden geneesmiddelen tot soms wel 90 procent goedkoper. Daardoor gaven verzekeraars 500 tot 750 miljoen euro minder uit.

Minister Schippers deed in Kassa de toezegging zich in te zetten voor het verlagen van de premies van zorgverzekeraars. CZ deed dat dit jaar al, met een paar euro per maand. Bij VGZ en Achmea bleven de premies ongeveer gelijk. ANP/De Stentor

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over