Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgpremie remigranten verlaagd

Woensdag 19 april 2006 14:48Margot Boesveld

 

De zorgpremie voor mensen die in het buitenland wonen met een Nederlandse uitkering of pensioen wordt verlaagd. Minister Hoogervorst (Volksgezondheid) zei dat dinsdag in NOVA. Hij geeft daarmee gehoor aan bezwaren van Turkse en Marokkaanse remigranten en gepensioneerde Nederlanders in het buitenland.Deze groepen vinden dat zij te veel premie betalen voor de beschikbare zorg in het land waar zij momenteel wonen. De Turken en Marokkanen en betalen evenveel premie als mensen in Nederland, waar het zorgaanbod veel groter is. De rechtbank in Den Haag bepaalde onlangs dat pensionado's te veel premie betalen. "Ik heb de rechter te respecteren", aldus Hoogervorst.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over