Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgstelsel kan zonder problemen ingevoerd worden?

Donderdag 22 september 2005 11:41Margot Boesveld

 

De invoering van het nieuwe zorgstelsel op 1 januari kan zonder problemen verlopen. Dat zegt het ministerie van Volksgezondheid op basis van een onderzoek onder de zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars Nederland onderschrijft de bevindingen van het ministerie.

Uit het onderzoek is gebleken dat wel scherp moet worden gelet op onder meer aanpassingen van computersystemen en de opleiding van nieuw personeel. Ook moet voldoende aandacht worden besteed aan voorlichting.

Ik ben zeer benieuwd of het zorgstelsel inderdaad probleemloos kan worden ingevoerd. Elke markt die is geliberaliseerd heeft in het begin veel problemen. Denk aan de telecom- en energiemarkt. Uit allerlei onderzoeken kan blijken dat het probleemloos kan verlopen, de realiteit is vaak anders. Er vinden zulke grote veranderingen plaats: verzekeraars gaan met een ander systeem werken, verzekeraars moeten zorg gaan inkopen, de belastingdienst gaat zorgtoeslag uitkeren, et cetera. Ik ben zeer benieuwd hoe alles gaat verlopen.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over