Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgtoeslag blijft op peil

Dinsdag 14 maart 2006 09:52Margot Boesveld

 

Het kabinet zal per 1 juli de zorgtoeslag niet verlagen. Dat zou eigenlijk wel moeten, omdat de zorgpremies lager zijn uitgevallen dan gedacht, maar het kabinet wil de koopkracht van de burgers ondersteunen met een extraatje. Premier Balkenende maakte dat zondag bekend. De vijf miljoen huishoudens die recht hebben op de zorgtoeslag krijgen een meevaller van gemiddeld circa 60 euro.

Het niet verlagen van de zorgtoeslag kost het kabinet 300 miljoen euro. De maatregel is al afgestemd met de ministers Zalm (Financiën), De Geus (Sociale Zaken) en Hoogervorst (Volksgezondheid). Volgens Balkenende zullen vijf miljoen huishoudens ervan profiteren.PvdA-leider Bos riep het kabinet zaterdag nog op om de zorgtoeslag op peil te houden. Tweede Kamerlid Crone van de PvdA reageerde dan ook verheugd dat het kabinet ,,binnen 24 uur'' de wens van Bos heeft ingewilligd. Crone constateert dat het kabinet nu toegeeft dat er een koopkrachtprobleem is, terwijl het dat eerder niet wilde erkennen. ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over