Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgtoeslag naar verzekeraars

Dinsdag 20 september 2005 09:00Margot Boesveld

 

Vakcentrale FNV wil dat de zorgtoeslag wordt overgemaakt naar de zorgverzekeraars en niet naar de verzekerden. De FNV is bang dat mensen het geld voor andere doeleinden gaan gebruiken en onverzekerd raken.

De zorgtoeslag is een compensatieregeling voor de hogere kosten van de nieuwe ziektekostenverzekering, die ingaat op 1 januari. Verzekerden krijgen in december voor de eerste keer de toeslag overgemaakt door de Belastingdienst. Huishoudens met een inkomen tot 40 duizend euro en alleenstaanden met een inkomen tot 25 duizend euro hebben recht op deze toeslag.

Er heerst bij veel mensen onduidelijkheid over de nieuwe zorgverzekering. Daarbij komt nog bij dat mensen zelf hun zorgtoeslag moeten aanvragen. Het wordt er allemaal niet duidelijker op. Ik denk dat het goed is om zo veel mogelijk taken aan de zorgverzekeraars toe te kennen en consumenten zo min mogelijk te belasten. De zorgtoeslag aan de verzekeraar uitbetalen die het vervolgens weer verrekend lijkt daarom een prima idee. Hopen dat er iets mee gedaan wordt.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over