Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgtoeslag wordt hoger

Maandag 11 december 2006 12:19Margot Boesveld

 

Mensen met een laag inkomen krijgen in 2007 jaar meer zorgtoeslag dan in 2006. Een alleenstaande kan over 2007 maximaal 432 euro per jaar krijgen (in 2006 was dat 403 euro), voor een verzekerde met partner geldt een maximum van 1223, ofwel 68 euro meer dan dit jaar. Het ministerie heeft de nieuwe bedragen vrijdag bekendgemaakt.De zorgtoeslag is bedoeld om de premie voor de ziektekostenverzekering te compenseren. De premie is hoger dan vorig jaar. Het kabinet heeft eerder afgesproken dat de zorgtoeslag stijgt als de premie omhoog gaat.In 2006 hebben in totaal zes miljoen huishoudens een zorgtoeslag gekregen. De verzekerden die in 2006 een toeslag hebben ontvangen, hoeven voor 2007 geen nieuwe aanvraag in te dienen.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over