Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgvergelijking Verzekeringssite scoort goed in onderzoek vergelijkingssites

Dinsdag 11 maart 2008 13:03Margot Boesveld

 

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de vergelijking van vergelijking van zorgverzekeringen van Verzekeringssite op alle punten positief beoordeeld. Verzekeringssite is de enige vergelijkingssite die in het onderzoek* van de NZa op alle punten goed scoorde.
De NZa heeft in haar onderzoek naar de kwaliteit van zorgvergelijkingen gelet op de volledigheid, correctheid, inzichtelijkheid en transparantie van vergelijkingssites. Verzekeringssite scoorde op al deze punten positief. Op drie van de vier punten behaalde Verzekeringssite zelfs de hoogste score. Correct en inzichtelijk Verzekeringssite scoorde maximaal op correctheid van de aangeboden informatie over bijvoorbeeld de premies en de kortingen bij een vrijwillig eigen risico. De NZa noemde de zorgvergelijking van Verzekeringssite verder inzichtelijk. Het is namelijk niet op alle vergelijkingssites mogelijk om de voorkeur voor een dekking op te geven. Complete vergelijking Een belangrijk punt in het onderzoek van de NZa is de volledigheid van de zorgvergelijkingen. Ook op dit punt scoorde Verzekeringssite goed. De zorgvergelijking van Verzekeringssite toont honderden polissen. Twee hele specifieke polissen ontbreken. Het betreft IZA-Cura (verzekering voor minima die alleen via de gemeente kan worden afgesloten) en de Univé Zorgzaam polis (alleen bestemd voor personeel van Defensie). Onafhankelijke informatie Doel van het NZa-onderzoek was ook om vergelijkingssites te stimuleren om volledige, correcte, inzichtelijke en onafhankelijke informatie te verschaffen. Zodat consumenten beter geïnformeerde keuzes kunnen maken. Verzekeringssite ondersteunt dit initiatief van harte. Het helpen van consumenten bij hun keuze voor een verzekering is namelijk dé reden van de oprichting van Verzekeringssite. * Rapport NZa, Vergelijkingssite voor zorgverzekeringen: http://www.nza.nl/7113/10118/35769/Def_Kwaliteit_van_vergelijk1.pdf Kortingen via Verzekeringssite: Korting Ohra 10% 
Korting Delta Lloyd 10% 
Korting Fortis 6% 
Korting Amersfoortse 6% 
Korting Univé 5% 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over