Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Zorgverzekeraar moet wanbetalers achter vodden zitten'

Woensdag 20 september 2006 11:05Margot Boesveld

 

De zorgverzekeraars moeten gezamenlijk afspraken maken over de aanpak van mensen die hun premie voor de ziektekostenverzekering niet betalen. Het kabinet heeft vrijdag ingestemd met een wetsvoorstel van minister Hans Hoogervorst over dit onderwerp.Sinds in januari het nieuwe ziektekostenstlsel is ingegaan mogen zorgverzekeraars wanbetalers na een aantal maanden royeren. Als de onverzekerden vervolgens bij een nieuwe zorgverzekeraar aankloppen, mag die de klant niet weigeren. Wel mag het bedrijf de wanbetaler opnieuw op straat zetten als hij of zij ook daar geen premie betaalt. Veel instanties, waaronder de verzekeraars, waren bang dat er een soort carrousel zou ontstaan van wanbetalers die voortdurend van de ene naar de andere verzekeraar zwerven. Het kabinet wil nu dat de verzekeraars via allerlei incasso-maatregelen voorkomen dat de wanbetalers op straat komen te staan. Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over