“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgverzekeraars voorzien wachtlijsten zorg

Vrijdag 16 februari 2007 17:05Margot Boesveld

 

Zorgverzekeraars Nederland, de belangenorganisatie van ziektekostenverzekeraars, verwacht vanaf volgende week grote problemen voor thuiswonende zieken en gehandicapten die zelf hun zorg willen inkopen. De organisatie heeft dat vrijdag bekendgemaakt.Volgens de wet hebben de zieken en gehandicapten recht op zorg, en mogen ze die zelf organiseren met een persoonsgebonden budget (pgb). Maar omdat de subsidiepot voor 2007 grotendeels op lijkt te zijn, heeft het College voor Zorgverzekeringen (CVZ), die over de budgetten gaat, per volgende week een uitgavenstop afgekondigd. Volgens de zorgverzekeraars zullen er dus wachtlijsten ontstaan.Bron: ANP

Deel dit artikel

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over