Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Zorgverzekering te duur volgens helft consumenten

Dinsdag 19 december 2017 10:14Margot Boesveld
zorgverzekering te duur

zorgverzekering te duur

De zorgverzekering is te duur volgens 50% van de consumenten. Een onderzoek van Patiëntenfederatie Nederland toont dit aan. Wel is een grote meerderheid tevreden over de service van de zorgverzekeraar. De tevredenheid over de service is positief te noemen. Echter is 20% nog niet tevreden en daarmee blijft er dus ook op dat vlak werk aan de winkel voor de verzekeraars.

De verwachting is dat de zorgverzekering de komende jaren verder gaat stijgen. Alhoewel het eigen risico gelijkt blijft stijgen de zorgkosten wel. Dat gaat uiteindelijk doorberekend worden in de premies. Het aantal mensen dat de zorgverzekering te duur vindt zal dus alleen maar stijgen. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over