Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

'Zuinig rijden doen we voor de portemonnee'

Donderdag 21 juni 2007 16:33Margot Boesveld

 

Nederlandse automobilisten zijn bereid zuiniger te rijden wanneer dat bewezen geld bespaart. Dat bleek dinsdag uit een onderzoek van Shell naar brandstofgebruik en motivaties om de rijstijl te veranderen onder ruim drieduizend automobilisten uit elf landen.,,Het onderzoek laat zien dat Nederlandse automobilisten bereid zijn om zuiniger te rijden, op voorwaarde dat betrouwbare experts in de media overtuigend bewijs leveren dat zo'n rijstijl daadwerkelijk helpt om brandstof te besparen. En dat dit goed is voor de portemonnee, want geldbesparing is voor alle onderzochte landen een overtuigend argument.'' Dat stelt Jos Lemmink, hoogleraar Marketing aan de Universiteit Maastricht, in zijn visie op de onderzoeksresultaten.Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over