Vastelastenbond tarieven
abonnementen 2022

Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen van onze diensten. Als consument vliegen de aanbiedingen voor energie, verzekeringen en zonnepanelen je om de oren. We leven in een gejaagde wereld, waar je steeds minder tijd hebt om zaken uit te zoeken. En daar ligt nou net onze kracht. We zetten de belangrijkste diensten op een rijtje. 

VasteLastenBundel 

Vanaf 1 januari 2022 biedt de Vastelastenbond een bundel aan. Met een bundelpakket bij de Vastelastenbond breng je je vaste lasten voor een vast bedrag bij één onafhankelijke partij onder. De prijs en inhoud van de bundel is als volgt: 

Bundel  

Prijs p.j.

Samenstelling

VasteLastenBundel

€ 119,- 

  • Energie (stroom en gas)

  • Autoverzekering

  • Zorgverzekering

  • Schadeverzekeringen

  • Duurzaamheidscheck (t.w.v. €99,-)
     

  • Nieuw! Overlijdensrisicoverzekering (nieuw per 1-3-2022)

  • Nieuw! Hypotheekadvies (nieuw per 1-4-2022)

Meer informatie

Wanneer je gebruik maakt van de bundel heb je als voordeel dat de jaarpijs voordeliger wordt. Door voor de VastelastenBundel te kiezen, nemen we al je verzekeringen onder de loep. Naast je energierekening controleren we ook je autoverzekering, zorgverzekering en schadeverzekeringen. Dit betekent dat je volledig ontzorgd wordt en geen omkijken meer hebt naar je vaste lasten.
 

Losse prijzen

Soort dienst

Prijs p.j.

Energie Vanzelf Geregeld

€ 49,-

Verzekerd Zonder Zorgen   

€ 69,-

Autoverzekering*

€ 49,-

(Totaal)

€ 147,-

 

* Bij de autoverzekering rekenen we vanaf 1 januari 2022 met maximaal 10% provisie.


Gratis diensten Vastelastenbond

De Vastelastenbond biedt verschillende beheerdiensten voor je vaste lasten aan. Alle diensten zorgen ervoor dat je nooit meer last hebt van je vaste lasten. Dat kan zijn doordat je geld bespaart, maar ook doordat wij je contract bewaken. Wij controleren voor jou de dekking zodat je goed verzekerd bent of zelfs dat je huis optimaal verduurzaamd is. Naast onze abonnementen bieden wij ook gratis diensten aan zoals een WOZ-bezwaar indienen. 

Bekijk alle diensten
 

Heb je vragen over de prijzen of het pakket? Neem dan contact op met Customer Care van de Vastelastenbond op 040-7200200
of maak gebruik van het contactformulier.