Altijd het goedkoopste
energiecontract!

Jaarlijks de laagste prijs en hoogste welkomstbonus

Energie vanzelf geregeld

Energie Vanzelf Geregeld is een dienst waarmee je het jaarlijks overstappen van energieleverancier uitbesteedt aan experts. Het uitzoeken van het beste energiecontract kost tijd en vraagt nauwkeurigheid. De kans is groot dat je daar geen zin in hebt en dat regelwerk liever uitbesteedt. Daarnaast moet je de einddatum van je lopende contract goed in de gaten houden, want anders ga je over op een duurder variabel tarief.

De Vastelastenbond ontwikkelde daarom Energie Vanzelf Geregeld, waarmee je altijd van het beste energiecontract profiteert en tijdig overstapt op een nieuw, voordelig contract. Onze onafhankelijke klantadviseurs zoeken het meest voordelige energiecontract uit dat het beste past bij jouw specifieke situatie. Er wordt bij het selectieproces niet alleen gekeken naar de laagste prijs, maar ook naar het verbruik, de voorkeur voor groene stroom én de solvabliteit van de energieleveranciers.

We werken met abonnementsvormen om onze onafhankelijkheid te waarborgen. Energie Vanzelf Geregeld kost € 59 per jaar. Je besparingen kunnen echter oplopen tot wel € 774 per jaar!

Start met ontzorgen

Sparky GRATIS via de Vastelastenbond

Sparky is een slimme energiemeter die real-time je energieverbruik meet én kan voorspellen wat je gaat verbruiken. Zo weet je altijd exact of je goed zit met je energieverbruik. Want niemand wil bijbetalen op de energierekening Je kunt Sparky (t.w.v. € 29,95) gratis aanvragen als je gebruik maakt van Energie Vanzelf Geregeld.

Perfecte combinatie

Een abonnement op Energie Vanzelf Geregeld en Sparky verzekert je van het beste contract dat in de markt te vinden is. Sparky geeft real-time inzicht in je verbruiken met de vrijheid om over te stappen als dat voor jou gunstig is.

Energie Vanzelf Geregeld, stap elk jaar automatisch over van energieleveranier

Meer weten?

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen, maar liever eerst een adviseur spreken? Onze energie-experts nemen graag de tijd om samen met jouw mogelijkheden door te nemen. Plan vrijblijvend een afspraak in de agenda, het adviesgesprek kost je niets en je wordt er altijd wijzer van.

Plan gratis adviesgesprek

Wil je je alvast een beetje inlezen? Download dan hieronder de informatieve white paper "Energie Vanzelf Geregeld".

Download Whitepaper