Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

ConsuWijzer is het loket van de overheid voor consumenten. Consuwijzer levert net als belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond praktisch advies van de overheid over uw rechten als consument. U vindt bij Consuwijzer onafhankelijke en betrouwbare informatie over uw rechten.

Hulp van Consuwijzer

Stel dat u een probleem heeft met een bedrijf of instantie, waarbij u zelf niet weet wat de beste oplossing is. Op dat moment kunt u een melding doen bij Consuwijzer. Consuwijzer adviseert u vervolgens hoe u uw probleem zelf kunt oplossen. Consuwijzer lost het probleem niet namens u op, maar geeft advies, zodat “u weet u waar u recht op hebt en hoe u dat recht kunt halen.”

Daarnaast worden alle klachten en problemen die binnenkomen bij Consuwijzer geregistreerd en door hen doorgegeven aan de ACM (Autoriteit Consument & Markt), de toezichthouder achter ConsuWijzer. Klik op onderstaande links als u hulp nodig heeft van Consuwijzer:

U kunt zich natuurlijk ook tot de onafhankelijke Vastelastenbond richten als u problemen ondervindt met bijvoorbeeld uw internetprovider, energieleverancier of zorgverzekeraar. Naast advies, kunnen wij vaak ook námens of voor u met oplossingen komen, dus we kunnen vaak net wat meer actie voor u ondernemen dan Consuwijzer kan doen. Wij helpen u kortom graag verder!