Wat is energie nu precies en welke verschillende vormen van energie kunnen er aangeboden worden? De Vastelastenbond legt uit: “Onder energie verstaan wij elektriciteit én aardgas. Deze twee producten samen vormen de kostenposten op uw energierekening waar u als consument op kunt besparen.”

Energie via de Vastelastenbond

Bij inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u eenvoudig en vertrouwd overstappen op energiecontracten van diverse energieleveranciers. Bij elk contract hoort tevens een gratis lidmaatschap voor onze vereniging, dat u onder meer recht geeft op uitgebreide hulp en exclusieve ledenvoordelen via o.a. de maandelijkse ledennieuwsbrief. Wij onderscheiden als inkoopcollectief 4 soorten energie opties die wij aanbieden aan onze achterban:

  1. Elk jaar het voordeligste contract

Bij deze vorm van energie via de Vastelastenbond wordt u elk jaar automatisch aangemeld voor een nieuw energiecontract bij een nieuwe energieleverancier, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen! Onze ervaren medewerkers selecteren o.b.v. uw verbruik dé beste aanbieding zonder addertjes en zorgen voor een naadloze overstap. Meer weten? Bekijk de Switch Service.

  1. 100% groene energie

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu, maar tóch niet onnodig veel betalen voor energie? Dan kiest u voor Greenchoice 100% Nederlandse groene energie met collectieve korting via Vereniging de Vastelastenbond! Bekijk 100% groene energie.

  1. Zekerheid meerdere jaren

Verwacht u dat de energieprijzen de aankomende jaren gaan stijgen? Dan kunt u kiezen voor de zekerheid van vaste tarieven voor 3 of 5 jaar. Wilt u meer weten over de zekerheid van vaste tarieven? Bekijk de zekerheidscontracten.

  1. Zakelijke energie

Ook voor MKB én grootzakelijke afnemers van energie bieden wij op maat gemaakte voorwaarden en contracten, met het voordeel van collectieve inkoop! Bent u benieuwd wat de Vastelastenbond voor uw onderneming kan betekenen? Bekijk zakelijke energie contracten.

Neem voor al uw vragen over onze contracten en/of een persoonlijk vrijblijvend besparingsadvies contact met ons op.

Uw voorschotbedrag en besparing berekenen?

  Begin hier