Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Wat is energie nu precies en welke verschillende vormen van energie kunnen er aangeboden worden? De Vastelastenbond legt uit: “Onder energie verstaan wij elektriciteit én aardgas. Deze twee producten samen vormen de kostenposten op uw energierekening waar u als consument op kunt besparen.”

Energie via de Vastelastenbond

Bij de Vastelastenbond kunt u eenvoudig en vertrouwd overstappen op energiecontracten van diverse energieleveranciers.  Wij onderscheiden  4 soorten energie opties die wij aanbieden aan onze achterban:

  1. Elk jaar het voordeligste contract

Bij deze vorm van energie via de Vastelastenbond wordt u elk jaar automatisch aangemeld voor een nieuw energiecontract bij een nieuwe energieleverancier, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen! Onze ervaren medewerkers selecteren o.b.v. uw verbruik dé beste aanbieding zonder addertjes en zorgen voor een naadloze overstap. Meer weten? Bekijk Energie Vanzelf Geregeld.

  1. 100% groene energie

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een beter milieu, maar tóch niet onnodig veel betalen voor energie? Dan kiest u voor Greenchoice 100% Nederlandse groene energie met collectieve korting via de Vastelastenbond! Bekijk 100% groene energie.

  1. Zekerheid meerdere jaren

Verwacht u dat de energieprijzen de aankomende jaren gaan stijgen? Dan kunt u kiezen voor de zekerheid van vaste tarieven voor 1 of 3 jaar. Wilt u meer weten over de zekerheid van vaste tarieven? Bekijk de zekerheidscontracten.

  1. Zakelijke energie

Ook voor MKB én grootzakelijke afnemers van energie bieden wij op maat gemaakte voorwaarden en contracten, met het voordeel van collectieve inkoop! Bent u benieuwd wat de Vastelastenbond voor uw onderneming kan betekenen? Bekijk zakelijke energie contracten.

Neem voor al uw vragen over onze contracten en/of een persoonlijk vrijblijvend besparingsadvies contact met ons op.

Uw voorschotbedrag en besparing berekenen?

  Begin hier