Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Zekerheid voor uw energiecontract

Wilt u de zekerheid van een laag tarief voor een langere periode? Kies dan altijd voor een energieovereenkomst met vaste tarieven voor een vaste termijn. U kunt kiezen voor de zekerheid van 12, 24 of 36 maanden. Deze leveringstarieven wijzigen gedurende de afgesproken periode niet, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij regelen het overstappen naar een andere energieleverancier van A tot Z én we gaan nog een stukje verder. Wanneer de contractermijn van 1, 2 of 3 jaar bijna verlopen is, nemen wij contact met u op. Zodat u niet in duurdere verlengtarieven vervalt. Wij zullen u ook dan weer adviseren en assisteren bij het maken van uw keuze. Vereniging de Vastelastenbond biedt uw zekerheid op verschillende manieren: 

  1. Lage vaste prijzen, die niet wijzigen voor een vaste periode.
  2. Contactmoment (belletje of mailtje) wanneer uw periode afloopt, zodat u wederom kunt kiezen voor zekerheid.

Voor elke situatie een oplossing

Laagste prijs

Via energieleverancier Budget Energie profiteert u via de Vastelastenbond budgetprijzen. Gewoon een no-nonsese partij met gunstige prijzen voor stroom en gas. Wij mogen u al 8 maanden voordat uw huidige contract afloopt aanmelden. Zo is het makkelijk voor de toekomst geregeld, Handig als u een prijsstijging voorziet. 

Boete

Heeft u nog langer dan 8 maanden een contract, dan krijgt u van uw energieleverancier een opzegboete als u tussentijds overstapt. Wacht daarom tot 8 maanden en sluit dan over op de voordelige tarieven van Budget Energie. Wacht niet te lang want de energietarieven stijgen tegenwoordig vaker per maand (november 2018).

Groene energie én beste salderingsregeling

Wilt u bewust kiezen voor groene stroom? Kies dan via de Vastelastenbond voor Greenchoice. Dé leverancier met echte groene energie, vaste tarieven voor 1 of 3 jaar. daarnaast biedt Greenchoie een heel voordelige salderingsregeling voor leden met zonnepanelen.

Over de service van de Vastelastenbond

De Vastelastenbond helpt u persoonlijk met al uw eventuele vragen en overige klantenservice gerichte zaken, zodat u zeker weet dat u een voordelig én vertrouwd een energiecontract afsluit. De Vastelastenbond is bereikbaar voor lokaal tarief, zonder keuzemenu’s. Met onze bekwame en betrokken medewerkers zorgen wij ervoor dat u niet alleen bespaart, maar ook geniet van uitgebreide persoonlijke service. U kunt ons beschouwen als uw klantenservice, vraagbaak, inkoopcollectief en waakhond in één. Wilt u persoonlijk energie advies? Dat kan. Onze adviseurs helpen u graag te kiezen voor het juiste energiecontract voor uw persoonlijke situatie.