Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Noord Hollandse Energie Cooperatie | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Noord Hollandse Energie Cooperatie (NHEC) is één van de Nederlandse energie leveranciers die uitgebreid wordt omschreven en gescreend door Vereniging de Vastelastenbond. Via deze overzichtspagina energieleverancier Noord Hollandse Energie Cooperatie bieden wij u inzicht in handige informatie over dit energie bedrijf.

Zo vindt u hier bijvoorbeeld de weg naar uitleg van uw energienota van energieleverancier Noord Hollandse Energie Cooperatie. Wij helpen u graag!

Daarnaast kunt u bekijken hoe anderen energieleverancier NHEC ervaren én kunt u uw eigen klachten of ervaringen m.b.t. energieleverancier Noord Hollandse Energie Cooperatie delen met inkoopcollectief de Vastelastenbond.

Op dit deel van onze website vind u de belangrijkste informatie over energieleverancier Noord Hollandse Energie Coöperatie. U leest hier over de werkwijze van Noord Hollandse Energie Coöperatie en vind antwoord op de vraag of Noord Hollandse Energie Coöperatie voor u een goedkoop energiecontract kan bieden.

Werkwijze Noord Hollandse Energie Coöperatie

De naam Noord Hollandse Energie Coöperatie is niet voor niets gekozen door deze energieleverancier. Door de vorm van een coöperatie aan te nemen is er namelijk ook sprake van invloed van de ‘leden’ middels de ledenraad. Elke klant van de Noord Hollandse Energie Coöperatie betaalt hiervoor maandelijks een financiële bijdrage bovenop hun energiekosten.

De klanten van de Noord Hollandse Energie Coöperatie kunnen via de ledenraad invloed uitoefenen op de werkwijze van de Noord Hollandse Energie Coöperatie (NHEC). Een belangrijk doel is het door middel van een energietransitie overgaan op een compleet hernieuwbare energievoorzieningsinfrastructuur in Noord Holland.

Alleen consumenten die in Noord Holland wonen kunnen via de NHEC hun groene energie afnemen. Deze groene energie wordt geleverd door Greenchoice.

Verhuizen en overstappen

Consumenten die groene energie afnemen via de Noord Hollandse Energie Coöperatie dienen als ze gaan verhuizen hun verhuizing door te geven aan Greenchoice én de Noord Hollandse Energie Coöperatie.

Een verhuizing is voor deze consumenten eigenlijk juist een prima moment om het lopende energiecontract eens goed te vergelijken. Betaalt men nog wel de laagst mogelijke groene energietarieven of bestaan er betere aanbiedingen?

De Vastelastenbond biedt u graag inzicht en antwoorden op uw vragen. Bereken daarom eenvoudig uw energiekosten en/of neem contact met ons op voor een vrijblijvend besparingsadvies per e-mail of telefoon.

Wij bekijken en vergelijken energiecontracten geheel vrijblijvend via persoonlijk contact. De contracten bij de Noord Hollandse Energie Coöperatie (Greenchoice) zijn op elk moment boetevrij op te zeggen, dus u hoeft niet bang te zijn voor een boete bij opzegging bij verhuizing.

Noord Hollandse Energie Coöperatie goedkoop?

Energietarieven vergelijken via Vereniging de Vastelastenbond is eenvoudig. U noteert uw energietarieven of opent de tarievenpagina van Noord Hollandse Energie Coöperatie en vult uw postcode in via de Vastelastenbond Energievergelijker. Zo  ziet u of uw contract bij Noord Hollandse Energie Coöperatie wel echt voordelig is en stapt u bovendien vertrouwd en veilig over van energieleverancier. Neem voor uw vragen contact op via telefoonnummer 040-7200200. 

Uitleg energierekening

Als u een energie rekening of jaarnota energie heeft ontvangen waar u het niet mee eens bent, of die tot vragen leidt, neem dan natuurlijk eerst contact op met energieleverancier Noord Hollandse Energie Cooperatie.

Als dit niet tot het gewenste resultaat leidt, wendt u dan tot de ervaren adviseurs van de Vastelastenbond voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klachten en ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen en/of klachten van consumenten over Noord Hollandse Energie Cooperatie? Of bent u zelf ontevreden over energieleverancier NHEC?

Deel uw klacht/ervaring NHEC met inkoopcollectief de Vastelastenbond!

Contact 

Zoekt u contact met energie aanbieder Noord Hollandse Energie Cooperatie?

Klik voor contact Noord Hollandse Energie Cooperatie