Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden United Consumers

Algemene voorwaarden United Consumers in één overzicht te bekijken en downloaden via Vereniging de Vastelastenbond! Op deze pagina bieden wij u alle beschikbare algemene leveringsvoorwaarden stroom en gas aan zoals deze te vinden zijn op de website van United Consumers.

Deze algemene voorwaarden United Consumers dienen te allen tijde inzichtelijk te zijn voor zowel bestaande als aanstaande klanten van deze energie leverancier.

Download algemene voorwaarden United Consumers

U kunt de algemene voorwaarden United Consumers via onderstaande links bekijken en eventueel opslaan als PDF-bestand voor latere inzage:

Per individueel contract voor stroom en gas gelden specifieke voorwaarden. Bestaande klanten van energie leverancier United Consumers krijgen deze toegestuurd en/of kunnen deze inzien door in te loggen op de website van United Consumers.

Vragen over algemene voorwaarden

Wanneer u vragen heeft over de voorwaarden van energieleverancier United Consumers, neem dan contact op met dat consumentencollectief.

Mocht het contact met energie leverancier United Consumers niet naar verwachting zijn, en u bent op zoek naar advies, schakel dan de Vastelastenbond in. Doordat wij al jaren met verschillende aanbieders van stroom en gas samenwerken kunnen wij u van adviezen en tips voorzien waardoor uw vraag of probleem sneller verholpen kan worden.

Overige informatie 

Als inkoopcollectief biedt de Vastelastenbond graag zo veel mogelijk informatie over verschillende energie bedrijven. Klik op de links voor United Consumers informatie per onderwerp: