Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier United Consumers

Klachten en ervaringen energieleverancier United Consumers deelt u en vindt u via hét inkoopcollectief van Nederland, Vereniging de Vastelastenbond!

Via deze webpagina vindt u klachten en ervaringen die consumenten deelden over energie leverancier United Consumers. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonlijke klachten en ervaringen met United Consumers te delen met de adviseurs van de Vastelastenbond.

Bekijk klachten en ervaringen United Consumers

Klachten en ervaringen United Consumers zijn een goede graadmeter om te beoordelen hoe een energie leverancier omspringt met haar klantenservice, voorwaarden en klachten. Het is dus zeer verstandig om, alvorens u een eventuele overstap maakt, de klachten en ervaringen United Consumers goed tot u te nemen.

Bekijk de klachten en ervaringen United Consumers

Deel uw klachten en ervaringen

Als u klachten en ervaringen United Consumers kwijt wilt, denk dan eens aan de Vastelastenbond. Doordat wij sinds 2004 opereren binnen de Nederlandse energie wereld, kennen wij de werkwijze van energie leveranciers van haver tot gort. Hierdoor kunnen wij consumenten vaak voorzien van nieuwe inzichten, die hen helpen hun klachten en ervaringen op te lossen.

U helpt niet alleen uzelf, maar ook ons inkoopcollectief met al uw klachten en ervaringen met United Consumers. Hoe méér wij weten over het reilen en zeilen binnen de Nederlandse energiemarkt, hoe beter wij onze leden van correcte contracten en informatie kunnen voorzien.

Deel uw klachten en ervaringen United Consumers