Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Welkom op ons blog en het vastelastenbond forum. Hier vindt alle energie, stroom, gas, internet, interactieve tv en digitaal bellen gerelateerde onderwerpen. Maar ook bijvoorbeeld tips van andere leden op het gebied van besparen op vaste lasten.

Forum nieuws en blog nieuws van de Vastelastenbond

Energie nieuws veroorzaakt regelmatig verwarring of zelfs onnodige onrust. De Vastelastenbond geeft daarom regelmatig kritische pers berichten uit over nieuws rondom leveranciers, aanbieders en providers van energie, internet, tv en bellen of verzekeringen. Waar nodig voorziet de Vastelastenbond de nieuwsberichten van commentaar, en u heeft zelf ook de mogelijkheid tot het leveren van persoonlijk commentaar. Al deze berichten kunt u te allen tijde terug vinden op onze blog en of Fora.

Op dit forum blog zijn alle suggesties zijn welkom, we zijn altijd op zoek naar input. Besparingstips, nieuwsberichten over vaste lasten, suggesties voor nieuwe collectieven en zo voorts. De Vastelastenbond ziet uw suggesties graag verschijnen.

[reactie form]

Voor ervaringen door leden van de Vastelastenbond, kunt u op deze specifieke pagina terecht of deel dan hier uw ervaringen met de Vastelastenbond. Mond tot mond is de beste promotie, vooral voor een vereniging zonder winstoogmerk. Bent u bijvoorbeeld ook positief verrast door onze uitgebreide persoonlijke service, of geholpen met een probleem waar u al een tijd mee zat? Beschrijf uw ervaring of suggestie hier en help het collectief nog sterker te maken!

Richtlijnen bij het plaatsen van een suggestie voor de Vastelastenbond

Vastelastenbond hanteerd simpele maar heldere richtlijnen voor het plaatsen van een mening, suggestie of ervaring. Zoals ook u het fijn vindt om meer dan 1 regel of een paar woorden te lezen als mening of ervaring over een energieleverancier, zo verwachten wij ook van u dat wanneer u een mening of ervaring wenst te plaatsen, dat u dan ook de moeite neemt om meer dan een paar woorden op te schrijven. Bij klachten over een aanbieder verwachten wij ook van u, dat u de klacht duidelijk omschrijft, de klacht onderbouwt, alsmede de reeds gedane moeite om uw al dan niet gegronde klacht, kenbaar te maken.

Tevens zal de Vastelastenbond alle ervaringen en meningen waarbij ongeoorloofd, slecht en haatdragend taalgebruik wordt gehanteerd, direct van de website verwijderen dan wel deze ervaring of mening niet op de website toelaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Vastelastenbond uw suggestie, ervaring met of mening eerst toetst aan de eerdergenoemde criteria alvorens de Vastelastenbond uw reactie zal plaatsen.