Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Op zoek naar de goedkoopste internet aanbieding? Hier kunt u alle internet aanbiedingen vergelijken. Wie wil nou niet zo goedkoop mogelijk snel internet + een goede service van de aanbieder. Verschillende providers hanteren een internet aanbieding. Soms houdt dit in dat u een voordelig pakket in combinatie met telefonie en tv kunt afnemen, maar dit kan ook een enkele internet aanbieding zijn. Bekijk de goedkoopste aanbiedingen voor internet. Door collectieve onderhandelingen bieden wij korting bij de meeste providers. De goedkoopste aanbieding voor uw 3 in 1 pakket internet tv en bellen is door de Vastelastenbond scherp onderhandeld en biedt vele extra’s voor een zeer lage prijs. Kies eventueel voor extra opties zoals tv zender pakketten, hd tv enzovoorts.

Beste keus aanbieding internet, tv en bellen, goedkoop?

Vastelastenbond selecteerd altijd de beste keus in aanbieding die bovendien zeer goedkoop zijn. Internetproviders veranderen de prijzen van internet, bellen en TV abonnementen regelmatig. De prijzen van alle internet, bellen en TV abonnementen worden niet gelijktijdig op 1 januari 2013 veranderd, maar worden gedurende 2013 aangepast. Internetproviders hebben voor 2013 nog niet aangekondigd om de internet, bellen en TV abonnementen om te gooien.

De trend is dat in het begin van een nieuw jaar de abonnementen van de meeste internetproviders duurder worden. Het is goedkoper om van internetprovider over te stappen voordat de prijzen van de abonnementen omhoog gaan. Een bijkomend voordeel van overstappen is dat bij meerdere internetproviders de eerste maanden korting op het internet, bellen en TV abonnement verstrekt wordt. Dit maakt jaarlijks overstappen van internetprovider het goedkoopste. Het verschil is ongeveer € 100,- per jaar. Daar komen de goedkope aanbiedingen via de Vastelastenbond nog eens bovenop.

Collectieve korting en goedkope aanbieding

Omdat de Vastelastenbond een collectief is, zijn er meerdere voordelen voor onze leden. Bij veel providers biedt de Vastelastenbond namelijk leuke kortingen op internet abbonementen. Daarnaast worden extra uitbreidingen voor internet abonnementen soms gratis door ons aangeboden. Voor een overzicht van ons aanbod in internet abonnementen en de bijbehorende maandelijkse kosten doet u de internet postcode check. U kunt hier ook eenvoudig het internet aanvragen, mocht u uw keuze gemaakt hebben. Naast collectieve korting voor de goedkoopste aanbieding biedt de Vastelastenbond de bekende overstap service. De Vastelastenbond verzorgt de aanmelding bij uw provider die u kiest en houdt de einddatum van uw abonnement in het oog.