Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Hier vindt u een overzicht voor de installatie van digitaal bellen bij u thuis via de internet verbinding.

Digitaal bellen installeren is voor consumenten zelfstandig goed te doen. Door de meegeleverde instructies stap voor stap te volgen en bij onverhoopte installatieproblemen telefonische hulp in te roepen van uw provider, kunt u zelf aan de slag met de installatie van uw pakket voor digitaal bellen.

Desgewenst kunt u er voor kiezen om een monteur in te huren om het installeren via het juiste installatieproces en configuratie voor u te completeren.

Neem in acht dat voor het inhuren van een installatiemonteur bijkomende kosten in rekening gebracht kunnen worden. Er zijn providers die als actie gratis monteursinstallatie aanbieden bij nieuwe contracten voor digitaal bellen en/of internet en tv. U kunt via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond ook dit soort contracten afsluiten, wanneer deze aanbiedingsacties gelden.

Bekijk welke providers er in uw regio momenteel gratis monteursinstallatie aanbieden, en stap direct over op voordelig digitaal bellen:

Vragen over digitaal bellen installeren?

Voor alle vragen over of hulp bij de installatie van een digitaal bellen pakket dat u reeds heeft ontvangen van een provider, neemt u rechtstreeks contact op met uw provider. U vindt de contactgegevens terug in de meegeleverde installatie documenten.

Heeft u vragen over het aanvragen, de prijzen, overstappen naar of installeren van digitaal bellen? Neem daarvoor contact op met Vereniging de Vastelastenbond via 040-7200200, of stuur ons een e-mail via ons contact formulier. Wij helpen u graag verder!