Nummerbehoud bij digitaal bellen is gemakkelijk geregeld als u overstapt via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond. Voor iedereen die graag een nieuwe provider voor (digitaal) bellen overstapt, maar wél hetzelfde vaste telefoonnummer wil behouden bieden wij de uitkomst!

Via enkele eenvoudige stappen bekijkt en vergelijkt u alle op uw adres beschikbare digitale telefonie abonnementen en stapt u over. Mét nummerbehoud uiteraard.

Eenvoudig overstappen mét nummerbehoud

Het overstappen naar een nieuwe aanbieder voor vaste telefonie, internet en eventueel televisie kan veel voordeel opleveren. Veel mensen stappen liever niet over, omdat men onder meer bang is dat bij een overstap een nieuw telefoonnummer voor de vaste lijn een verplichting is.

Dat is echter niet zo. U kunt bij een overstap via Vereniging de Vastelastenbond altijd uw eigen vaste nummer houden, zodat u - óók tijdens de overstapperiode - te allen tijde bereikbaar bent op uw vaste lijn.

U selecteert de optie ‘nummerbehoud’ als u uw gewenste contract voor digitaal bellen heeft gekozen. Wij vragen u vervolgens om uw nummer inclusief netnummer in te vullen. Controleer uw telefoonnummer vervolgens goed!

Wacht dus niet langer, begin met besparen op bellen en behoudt uw vertrouwde vaste nummer via Vereniging de Vastelastenbond:

Meer informatie over nummerbehoud bellen

Neem contact op met Vereniging de Vastelastenbond als u vragen heeft over nummerbehoud bij een overstap naar een nieuwe provider voor (digitaal) bellen.