Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Heeft u een snelle internet verbinding en wil u gratis online tv kunnen kijken? Dan vindt u hier een aantal mogelijkheden voor gratis tv kijken via internet, thuis, onderweg of op een locatie.

Gratis tv via uw browser

Er zijn een aantal websites die u via uw browser bezoekt, en waar u (live) televisie kunt kijken. Deze websites bieden in sommige gevallen gratis programma’s aan en in sommige gevallen een combinatie van betaalde en onbetaalde programma’s. Ook bestaan er diensten waar u een abonnement moet afsluiten om programmering te kunnen bekijken.

Enkele voorbeelden van platformen waarmee u tv kunt bekijken via uw browser:

  • www.uitzendinggemist.nl

  • www.rtlxl.nl

  • www.programmagemist.nl

Gratis online tv kijken via provider

Steeds meer providers bieden als extra dienst bij hun abonnementen aan dat men via pc, laptop, tablet en smartphone live tv kan kijken. Vaak dient hiervoor een app te worden gedownload die wordt aangeboden door de specifieke provider, of kan men een website bezoeken waarop kan worden ingelogd met de klantgegevens.

Vervolgens kan men dus op meerdere toestellen tegelijk verschillende zenders bekijken, zonder dat daarvoor extra televisietoestellen nodig zijn. Deze dienst wordt bij 3-in-1 pakketten aangeboden, bij de meeste providers zelfs zonder bijkomende kosten.

Wilt u weten welke providers gratis online tv aanbieden in uw postcodegebied, en wat de kosten van de pakketten hiervoor zijn? Voer dan de postcodecheck uit, vergelijk de aanbiedingen en stap direct & vertrouwd over via Vereniging de Vastelastenbond!