Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Doe het zelf pakket installatie is in de meeste gevallen erg gemakkelijk. Vindt vis deze pagina een handig overzicht voor het installeren van uw pakket voor internet en/of televisie en bellen.

Doe het zelf pakket installeren

Als u een pakket voor internet en/of (digitale) televisie en bellen heeft besteld, wordt dit enkele dagen voorafgaand aan uw contract thuis bezorgd door uw internet provider.

Als u niet heeft gekozen voor installatie door een monteur (wat meestal extra kosten met zich meebrengt) dan dient u het pakket zelfstandig te installeren. Dat klinkt misschien moeilijk, maar valt in de meeste gevallen erg mee!

Waar u op moet letten bij de doe het zelf installatie van uw internet pakket:

  1. Verwijder alle apparatuur en kabels van uw oude provider

  2. Open het nieuwe pakket voor internet en/of tv en bellen en pak de installatie handleiding erbij

  3. Controleer uw pakket: zitten alle benodigde kabels, modems en decoders in uw pakket? U ziet in de installatie handleiding welke kabels en hardware in het pakket thuis horen.

  4. Volg de stappen uit de installatie handleiding en maak verbinding met internet.

Als u bij stap 4 onverhoopt géén verbinding kunt maken met internet, richt u zich dan ten eerste tot de technische helpdesk van uw provider. U vindt de contact gegevens van de technische helpdesk in de installatie handleiding en/of op de website van uw provider.

Vragen over installatie pakketten?

Als u bijvoorbeeld wilt weten of er op uw adres pakketten beschikbaar zijn met gratis monteur installatie, of vragen heeft over de algemene installatie van pakketten voor internet en/of tv en bellen, neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond.