Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Spam is een term voor ongewenste e-mailberichten. Een spamfilter is een zogenaamde plug in functie binnen uw e-mail programma, dat ervoor zorgt dat ongewenste e-mail wordt geweerd uit uw inbox en vervolgens in een ongewenste e-mail inbox terechtkomt. Uit deze ongewenste e-mail inbox worden de berichten op gezette tijden verwijderd. Vereniging de Vastelastenbond adviseert consumenten om deze ongewenste email inbox wél regelmatig te controleren, aangezien sommige mailberichten ten onrechte kunnen worden aangezien voor spam.

Voorkom spam

Bij de meeste e-mailprogramma’s zoals outlook en windows mail, gmail et cetera, zitten standaard gratis spamfilters ingebouwd die doorgaans prima functioneren. Let er wel op dat u niet uw e-mailadres opgeeft voor schimmige winacties, antwoord op doorstuurmails en u niet (te veel) met uw social media accounts gebruik maakt om profielen aan te maken voor bijvoorbeeld apps en datingwebsites.

Veel consumenten realiseren zich niet dat men door bijvoorbeeld een Facebook plugin te activeren bij een spelletje of app, men (ongemerkt) toegang biedt hun e-mailadres én toestemming geeft om hiernaar commerciële berichten (óók vaak van partners) te mogen versturen. Gebruik dus uw gezonde verstand. Als het gaat om spam is voorkomen zo veel gemakkelijker dan genezen!

Problemen met spam?

Krijgt u toch opvallend veel spam? Neem dan contact op met uw provider. Mailt u niet via uw provider? Wellicht is het dan verstandiger om een nieuw (gratis) e-mailadres aan te maken, nadat u een back-up heeft gemaakt van belangrijke berichten uit uw inbox en uw contactgegevens.

Wij helpen u hierbij graag, neem dus gerust contact met ons op!