Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Middels de postcodecheck ziet u direct welke internet aanbiedingen er op uw adres beschikbaar zijn. De Vastelastenbond helpt u graag bij het kiezen van een internetcontract dat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen én uw budget. Via de Vastelastenbond bekijkt, vergelijkt en sluit u éénvoudig de voordeligste contracten af bij álle providers van Nederland.

Vul dus uw gegevens in, bekijk de resultaten en kies voor het voordeligste internet abonnement.

Overstappen is niet moeilijk!

Zorg ervoor dat u nooit te veel betaalt of te laat bent met het aanvragen van een nieuw internet contract. De Vastelastenbond adviseert om uw huidige provider zelf op te zeggen met een einddatum die enkele dagen later ligt dan de ingangsdatum van het nieuwe internet contract. Zo voorkomt u dat u onverhoopt zonder internet, tv en digitaal bellen signaal komt te zitten. Meer overstaptips?

Waarom bij ons bestellen?

Vereniging de Vastelastenbond beschikt over de grootste internet vergelijker zodat u alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Wij zetten ons al sinds 2004 in om voor onze leden de beste aanbiedingen te realiseren. Omdat we een grote groep mensen vertegenwoordigen is het voor providers interessant om onze leden extra korting te bieden. Uw internet abonnement via ons bestellen betekent:

  • Altijd goedkoper dan bij de provider zelf

  • Extra korting!

  • Objectieven en onafhankelijk aanbod

  • Gratis overstapservice

  • 14 dagen wettelijke bedenktijd

  • Eén aanspreekpunt voor al uw vaste lasten. (Regel ook uw energie en verzekeringen)

Collectieve korting

Omdat de Vastelastenbond een collectief is, zijn er meerdere voordelen voor onze leden. Bij veel providers biedt de Vastelastenbond namelijk leuke kortingen op internet abonnementen. Daarnaast worden extra uitbreidingen voor internet abonnementen soms gratis door ons aangeboden. Voor een overzicht van ons aanbod in internet abonnementen en de bijbehorende maandelijkse kosten doet u de internet postcode check. U kunt hier ook eenvoudig het internet aanvragen, mocht u uw keuze gemaakt hebben.

Zeg uw contract niet zelf op

Als u wilt overstappen van provider voor internet en/of televisie en bellen, zeg dan uw huidige contract niet zelf op! Tegenwoordig is het verstandiger om uw nieuwe provider het huidige contract op te laten zeggen, middels een overstapservice. De providers overleggen dan onderling over de datum waarop uw signaal wordt omgezet naar de nieuwe aanbieder. Hiermee voorkomt u in ieder geval dat uw huidige provider het signaal eerder stopt dan dat uw nieuwe provider gaat beginnen met diensten leveren.

Wij raden het om bovenstaande reden ten zeerste af om uw internet en/of tv en bellen contract eerst zelf op te zeggen om daarna op zoek te gaan naar een nieuwe provider! Kies simpelweg éérst een nieuw contract, en laat uw nieuwe provider de opzegging voor u regelen.

Combineer voor extra korting

Wanneer u ervoor kiest een combinatie abonnement voor internet, tv en bellen af te sluiten, betaalt u uiteindelijk minder per maand dan wanneer u meerdere diensten bij verschillende aanbieders houdt. Daarom is een alles-in-1 pakket bij onze leden zo geliefd. Ook voor uw administratie is het handig; alle kosten maandelijks gepresenteerd door één bedrijf.

Vragen bij de postcodecheck

De postcodecheck laat zien welke aanbieders op uw adres kunnen leveren , wat de downloadsnelheid en uploadsnelheid is en hoever u van de wijkcentrale (bij ADSL) verwijderd bent. Als u via de Vastelastenbond website een postcodecheck uitvoert en u heeft vragen over de verschillende internet tv en bellen abonnementen die worden weergegeven, neem dan contact op met de Vastelastenbond. Wij helpen u graag met de postcodecheck om het voordeligste internet contract voor uw persoonlijke wensen te vinden!