Muren isoleren levert snelste winst op
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep en binnen één dag geregeld. Spouwmuurisolatie is geschikt voor woningen uit de bouwperiode 1930-1980. Het is een prettig idee dat je straks niet meer voor de mussen aan het stoken bent, maar voor jouw eigen wooncomfort. Je voelt direct resultaat.
Door de ruimte tussen de spouwmuren goed te isoleren, bespaar je wel 30% op uw  energierekening.
Vraag via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting op uw spouwmuurisolatie. 
Zo ben je voorbereid op de toekomst!

Waarom voor spouwmuurisolatie kiezen?

Huiseigenaren die willen isoleren beginnen vaak met spouwmuurisolatie. Daardoor is de grootste oppervlakte van de woning geïsoleerd en kan de warmte minder snel ontsnappen via de muur van uw woning. Op jaarbasis gaat jouw gasverbruik met ongeveer 350 m2 naar beneden. Voor een gemiddelde tussenwoning (48 m2 geveloppervlak) is dat € 275,- per jaar. Bij grotere huizen kan dat al snel oplopen tot
€ 900 per jaar. Hierdoor is de terugverdientijd van spouwmuurisolatie slechts 4 jaar.

Vastelastenbond isolatie

Hoe werkt het?

Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met je op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Je ontvangt op basis van vierkante meters een prijsindicatie. Daarna volgt een thuisbezoek door de specialist en wordt er een endoscopische inspectie gedaan. Je kan dan ook  vragen stellen of bijzonderheden bespreken. Je ontvangt altijd een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt er een afspraak voor het isoleren van je woning ingepland. Het isoleren zelf is vaak binnen 1 dag geregeld.