10% Korting via de Vastelastenbond
Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep en binnen één dag geregeld. Spouwmuurisolatie is geschikt voor woningen uit de bouwperiode 1930-1980. Het is een prettig idee dat u straks niet meer voor de mussen aan het stoken bent, maar voor uw eigen wooncomfort. U voelt direct resultaat.
Door de ruimte tussen de spouwmuren goed te isoleren, bespaart u wel 30% op uw  energierekening.
Vraag via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% korting op uw spouwmuurisolatie. Daarnaast verzorgen wij ook nog een nieuw energielabel. Behaal optimaal rendement en begin met isoleren. 
Zo bent u voorbereid op de toekomst!

Waarom voor spouwmuurisolatie kiezen?

Huiseigenaren die willen isoleren beginnen vaak met spouwmuurisolatie. Daardoor is de grootste oppervlakte van de woning geïsoleerd en kan de warmte minder snel ontsnappen via de muur van uw woning. Op jaarbasis gaat uw gasverbruik met ongeveer 350m2 naar beneden. Voor een gemiddelde tussenwoning (48 m2 geveloppervlak) is dat € 275,- per jaar. Bij grotere huizen kan dat al snel oplopen tot
€ 900 per jaar. Hierdoor is de terugverdientijd van spouwmuurisolatie slechts 4 jaar. 

Hoe werkt het?

Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. U ontvangt op basis van vierkante meters een indicatieve prijsberekening. Daarna volgt een thuisbezoek door de specialist en wordt er een endoscopische inspectie gedaan. U kan dan ook uw vragen stellen of bijzonderheden bespreken. U ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. Gaat u akkoord, dan wordt er een afspraak voor isolatie met u ingepland.