Vloerisolatie
via de Vastelastenbond

Vraag adviesgesprek aan

Vloerisolatie

Door jouw vloer te isoleren bespaar je niet alleen veel energie,  maar kun je ook weer comfortabel op blote voeten door je huis lopen. Naast spouwmuurisolatie is vloerisolatie de meest gekozen isolatievorm. Door jouw vloeren goed te isoleren, kun je tot wel 230 euro op je energierekening besparen. Als je via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvraagt, ontvang je direct tien procent korting. Onze partner Isolatie Centraal neemt contact met jou op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Zo ben je voorbereid op de toekomst!

Waarom voor vloerisolatie kiezen?

Zeker als je huis vloerverwarmingg heeft, is vloerisolatie een must. Iedere dag dat jouw vloer niet geïsoleerd is, kost je geld! Is jouw huis voor 1983 gebouwd? Dan is de kans groot dat er geen vloerisolatie is aangebracht. Vloerisolatie zorgt voor een voelbare stijging van de vloertemperatuur.

Let op! Vloerisolatie is mogelijk bij woningen die een kruipruimte hebben van minimaal 50 centimeter hoog. De kruipruimte moet bereikbaar zijn door middel van een kruipluik. Het maakt niet uit welk type vloer jouw woning heeft.

Hoe werkt het?

Isolatie Centraal werkt voor kruipruimte-isolatie met verschillende producten, waaronder polystyreenparels die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap waardoor ze geen vocht opnemen. Ze zijn duurzaam en behouden te allen tijde hun isolatiewaarde.

Onze partner Isolatie Centraal neemt contact met je op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Daarna volgt een thuisbezoek door de specialist die de kruipruimte controleert. Je ontvangt altijd een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt er een afspraak voor isolatie ingepland.