Je vloer isoleren voelt lekker
Door jouw vloer aan de onderkant te isoleren bespaaar je niet alleen veel energie,  je kan ook weer op blote voeten door je huis lopen. Naast spouwmuurisolatie is vloerisolatie de meeste gekozen vorm van isoleren. Door jouw vloeren goed te isoleren, kun je wel 230 euro op je energierekening besparen. Als je via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvraagt ontvang je 10% korting. Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met jou op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. 
Zo ben je voorbereid op de toekomst!

Waarom voor vloerisolatie kiezen?

Zeker als je huis vloerverwarmingg heeft is vloerisolatie een must. Iedere dag dat jouw vloer niet geïsoleerd is, is zonde van je geld! Is jouw huis voor 1983 of eerder gebouwd? Dan is de kans groot dat er geen vloerisolatie aangebracht is. Vloerisolatie zorgt voor een voelbare stijging van de vloertemperatuur.

Let op! Vloerisolatie is mogelijk bij woningen die een kruipruimte hebben van minimaal 50 centimeter hoog. De kruipruimte moet bereikbaar zijn d.m.v. een kruipluik. Het maakt niet uit welk type vloer jouw woning heeft.

vloerisolatie vastelastenbond

Hoe werkt het?

Pluimers werkt voor kruipruimte isolatie met verschillende producten, waaronder polystyreenparels die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap, oftewel: ze nemen geen vocht op. Ze zijn duurzaam en behouden te allen tijde hun isolatiewaarde.

Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met je op om de mogelijkheden voor jouw woning te bespreken. Daarna volgt een thuisbezoek door de specialist die de kruipruimte controleert. Je ontvangt altijd een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt er een afspraak voor isolatie ingepland.