10% Korting via de Vastelastenbond
Door uw vloer aan de onderkant te isoleren bespaart u niet alleen veel energie, uw wooncomfort gaat direct omhoog en u heeft geen koude voeten meer! Naast spouwmuurisolatie is vloerisolatie de meeste gekozen vorm van isoleren. Door uw vloeren goed te isoleren, bespaart u wel € 230,- op uw  energierekening. U kan via de Vastelastenbond vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag in de periode 6 augustus tot 1 oktober 2019 een vrijblijvend adviesgesprek aan via de Vastelastenbond en u ontvangt 10% korting op uw offerte. Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Daarnaast verzorgen wij ook nog een nieuw energielabel. 
Zo bent u voorbereid op de toekomst!

Waarom voor vloerisolatie kiezen?

Heeft u een woning met vloerverwarming? Dan is vloerisolatie een must. Iedere dag dat uw vloer niet geïsoleerd is, is zonde van uw geld! Is uw huis voor 1983 of eerder gebouwd? Dan is de kans groot dat er geen vloerisolatie aangebracht is. Vloerisolatie zorgt voor een aanmerkelijke stijging van de vloertemperatuur.

Let op! Vloerisolatie is mogelijk bij woningen die een kruipruimte hebben van minimaal 50 centimeter hoog. De kruipruimte moet bereikbaar zijn d.m.v. een kruipluik. Het maakt niet uit welk type vloer uw woning heeft.

Hoe werkt het?

Pluimers werkt voor kruipruimte isolatie met verschillende producten, waaronder polystyreenparels die een bijzonder hoge isolatiewaarde hebben. De parels hebben een vochtwerende eigenschap, oftewel: ze nemen geen vocht op. Ze zijn duurzaam en behouden te allen tijde hun isolatiewaarde.

Onze partner Pluimers Isolatie neemt contact met u op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Daarna volgt een thuisbezoek door de specialist die uw kruipruimte controleert. U ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. Gaat u akkoord, dan wordt er een afspraak voor isolatie met u ingepland.