Het team van Vereniging de Vastelastenbond wordt gevormd door een hechte groep  adviseurs en professionals. Met een klein enthousiast team staan wij paraat voor onze 100.000 leden! Voor vragen kan u contact met ons opnemen op 040-7200200. Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor. 
Dirk Jan

Dirk-Jan Wolfert 
Oprichter Vastelastenbond 

Een man met ervaring en altijd in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. 

Sinds 2004 zet hij zich in voor onze leden. Al jarenlang streeft hij naar transparantie in complexe markten.

Hij kijkt met een kritisch oog naar aanbieders en voorwaarden om het beste aanbod voor onze leden te realiseren. Hij heeft een brok ervaring op het gebied van energie, internet, tv en bellen en verzekeringen én overal een oplossing voor. 

Erik van den Hooff

Erik van den Hooff
Data-analist

Cijfer, cijfers cijfers. Hij is er dol op. Erik is verantwoordelijk voor de cijferanalyse én de acties die Vereniging de Vastelastenbond daaraan koppelt.

Op basis van cijfers en feiten kunnen er beslissingen genomen worden. Erik is voetballer en coach in hart en nieren die ook buiten het veld streeft naar overwinning.  

Zijn vrije tijd wordt besteed aan: voetbal, wielrennen en tuinieren.

Margot Boesveld

Margot Boesveld
Marketing Coordinator

Een professional op het gebied van marketing en communicatie. Houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en brengt onze leden op de hoogte.

Ze heeft ervaring opgedaan bij de marketing-afdeling van een Internationaal bedrijf en diverse reclamebureaus. Margot is een creatief brein met daadkracht.

Daarnaast is Margot verantwoordelijk voor de interne organisatie. Favoriete bezigheid naast de Vastelastenbond: Volleyballen.

Mireille Vastelastenbond

Mireille van der Heijden
Senior Klantenservice

Een aanwinst voor het team. Heeft kennis van zaken en is kordaat. Neemt geen blad voor de mond en zoekt naar een oplossing. Geen geneuzel, gewoon helder.

Haar specialisatie is de energiemarkt, maar Mireille houdt er ook van om uitgedaagd te worden op andere vaste lasten markten.
Mireille houdt van dansen en besteedt haar vrije uren graag aan haar gezin. 

Merel Punte Vastelastenbond

Nikki Colijn
Klantenservice

Nikki werkte in het verleden bij energie-leverancier energiedirect.nl. Ze wéét niet alleen alles van energie, ze beschikt zelf ook over veel positieve energie. Een Brabander in hart en nieren die ook op de werkvloer voor een gemoedelijke sfeer zorgt.

Leden die Nikki aan de telefoon hebben geluk, want door haar geduldige aard voelt u zich gehoord én begrepen. 

Nikki Hoofs

Nikki Hoofs
Klantenservice

Ja, er werken twee Nikki's bij de Vastelastenbond. Dat is een veel voorkomend antwoord op de klantenservice.

Nikki Hoofs is de jongste aanwinst in het klantenservice team. Zij zorgt ervoor dat de vragen van onze leden op tijd en kordaat beantwoord worden en is een echte aanpakker. In haar vrije tijd ligt ze graag in het water voor een waterpolo wedstrijd. 

Khrisando

Khrisando Banshi
Senior klantadviseur

Een ambitieuze, pientere collega. Khris is ontzettend leergierig en wil alles weten van de vaste woonlasten.
Zonnepanelen en financiële producten (verzekeringen) hebben zijn speciale interesse gewekt. Hij houdt zijn doel voor ogen en heeft oprecht het beste met iedereen voor.

Daarnaast is hij fervent tuinierder en graag in de buitenlucht.

Khrishando

Johan Ramsewaksing
Verzekeringsadviseur

Een vraag over verzekeringen? Vraag maar raak, want  Johan weet alles! Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld en kent de financiële dienstverlening op zijn duimpje. Speciaal voor de Vastelastenbond rijdt Johan elke dag vanuit Limburg naar Eindhoven. 

Naast alle cijfertjes houdt Johan van zijn gezin, kinderen en kleinkinderen en slaat hij een goed rondje mountainbiken ook niet af. 

Brian

Brian Weber
Senior klantadviseur

Een echte sfeermaker met hart voor de zaak en kennis van alles in de energiemarkt. Zijn harde lach steekt menigeen aan, maar hij verliest zijn doel niet uit het oog. Hoe kan het ook anders als in je vrije tijd van darten houdt. Nieuwe collega's neemt hij mee onder zijn VLB vleugels, zodat ieder zich snel binnen het team op zijn gemak voelt.

Brian houdt verder van gamen en besteedt zijn vrije uren graag aan zijn gezin.  

Vereniging de Vastelastenbond heeft ook een aantal parttime medewerkers die u aan de telefoon kunt krijgen. Onze klantadviseurs en energie experts staan u graag te woord om u te helpen met besparen.  Wilt u contact met de Vastelastenbond? Wij zijn bereikbaar op 040-7200200.

Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

Meer weten over ons?