Het team van Vereniging de Vastelastenbond wordt gevormd door een hechte groep  adviseurs en professionals. Met een klein enthousiast team staan wij paraat voor onze 100.000 leden! Voor vragen kan u contact met ons opnemen op 040-7200200. Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor. 
Dirk Jan

Dirk-Jan Wolfert 
Oprichter Vastelastenbond 

Een man met ervaring en altijd in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. 

Sinds 2004 zet hij zich in voor onze leden. Al jarenlang streeft hij naar transparantie in complexe markten.

Hij kijkt met een kritisch oog naar aanbieders en voorwaarden om het beste aanbod voor onze leden te realiseren. Hij heeft een brok ervaring op het gebied van energie, internet, tv en bellen en verzekeringen én overal een oplossing voor. 

Erik van den Hooff

Erik van den Hooff
Data-analist

Cijfer, cijfers cijfers. Hij is er dol op. Erik is verantwoordelijk voor de cijferanalyse én de acties die Vereniging de Vastelastenbond daaraan koppelt.

Op basis van cijfers en feiten kunnen er beslissingen genomen worden. Erik is voetballer en coach in hart en nieren die ook buiten het veld streeft naar overwinning.  

Zijn vrije tijd wordt besteed aan: voetbal, wielrennen en tuinieren.

Margot Boesveld

Margot Boesveld
Marketing Coordinator

Een professional op het gebied van marketing en communicatie. Houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en brengt onze leden op de hoogte.

Ze heeft ervaring opgedaan bij de marketing-afdeling van een Internationaal bedrijf en diverse reclamebureaus. Margot is een creatief brein met daadkracht.

Daarnaast is Margot verantwoordelijk voor de interne organisatie. Favoriete bezigheid naast de Vastelastenbond: Volleyballen 

Dirk Jan

Peggy van Erp 
Teamleider klantenservice

Peggy is voor veel leden al jarenlang een vast gezicht binnen de Vastelastenbond: de stabiele factor voor onze leden.

Zij zorgt ervoor dat de vragen van onze leden op tijd en kordaat beantwoord worden. Zorgt tevens voor een vrolijke noot binnen de vereniging.  Zo heeft ze jarenlang ervaring opgedaan bij een energieleverancier en schrikt ze niet terug voor een moeilijke kwestie. 

Merel Punte Vastelastenbond

Nikki Colijn
Klantenservice

Nikki werkte in het verleden bij energie-leverancier Energiedirect.nl. Ze wéét niet alleen alles van energie, ze beschikt zelf ook over veel positieve energie. Een Brabander in hart en nieren die ook op de werkvloer voor een gemoedelijke sfeer zorgt.

Leden die Nikki aan de telefoon hebben geluk, want door haar geduldige aard voelt u zich gehoord én begrepen. 

Mireille van der Heijden

Mireille van der Heijden
Klantenservice

Een aanwinst voor het team. Heeft kennis van zaken en is kordaat. Neemt geen blad voor de mond en zoekt naar een oplossing. Geen geneuzel, gewoon helder.

Haar specialisatie is de energiemarkt, maar Mireille houdt er ook van om uitgedaagd te worden op andere vaste lasten markten.

Mireille houdt van dansen en besteedt haar vrije uren graag aan haar gezin.  
NIkki Colijn

Niels Geraerts
Telefonisch klantadviseur

Een aanwinst voor het team: onze Niels. Hij neemt de tijd voor onze nieuwe leden om uit te leggen wat we voor ze kunnen betekenen.

Niels is rustig van aard een heeft een vibe waar iedereen zich direct bij op zijn gemak voelt.Hij woont samen in Tilburg, samen met kat en vriendin.

Niels houdt van voetbal en is , hoe kan het ook anders, supporter van PSV. 
Jasper Smulders

Jasper Smulders
Online marketeer

Jasper is binnen de organisatie verantwoordlijk voor de website, online marketing en de mailings. Hij onderzoekt waar de interesse van de leden ligt en speelt daar op in. Jasper observeert en analyseert. Hij oogt soms wat terughoudend, maar kan onverwacht scherp en grappig uit de hoek komen. 

Jasper is een sportieve teamplayer. Het weekend bestaat uit hockey, voetballen en een biertje drinken. Ook in die volgorde. 
Ricardo

Ricardo Gerritsen
Telefonisch klantadviseur

Ricardo is veelzijdig. Er is bijna niets wat hij niet kan. Van acteur, tot videomaker én vaste lasten adviseur. Hij deinst nergens voor terug. Een rustige persoonlijkheid, maar wel eentje met een sterke mening.

Hij voorziet onze leden van gedegen advies en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Samen met collega's Alex en Niels, behoort Ricardo tot de tafelvoetbaltop binnen de Vastelastenbond.
Een

Ons team
Samen staan we sterker!

Vereniging de Vastelastenbond heeft ook een speciaal team van bespaaradviseurs. U kunt ook onze adviseur Rafael, Ans of Suus aan de telefoon krijgen. Ze voorzien u van advies voor uw energie, internet en overige vaste lasten. 
Binnenkort zullen ook zij op de website staan, zodat u precies weet wie u aan de telefoon heeft. 
Werken bij

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij werken op basis van Vertrouwen, Loyaliteit en Betrokkenheid. Wil je onderdeel uitmaken van ons VLB team? Vind je het leuk om onze leden te voorzien van advies op het gebied van vaste lasten? Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet.  

Wil je weten of we op zoek zijn naar een nieuwe collega? Bekijk dan onze vacature pagina en solliciteer. 
zorg-verzekering-zo-geregeld

Contact

Vereniging de Vastelastenbond is gevestigd in het bruisende hart van Strijp-S. Een creatieve omgeving in Eindhoven waar veel bedrijven samen komen. Wij zijn makkelijk te bereiken per telefoon, email of chat. 

Bekijk onze contactpagina. Hier kunt u ook gemakkelijk een contactformulier invullen. WIj nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

Vereniging de Vastelastenbond heeft ook een aantal parttime medewerkers die u aan de telefoon kunt krijgen. Onze klantadviseurs staan u graag te woord om u te helpen met besparen.  Wilt u contact met de Vastelastenbond? Wij zijn bereikbaar op 040-7200200.

Nog vragen? Bel ons: 040 - 7 200 200 op werkdagen tot 17:00