Het team van Vereniging de Vastelastenbond wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste adviseurs en professionals. Met een klein team staan wij paraat voor onze 100.000 leden! Voor vragen kan u contact met ons opnemen op 040-7200200.

Hieronder stellen wij ons team graag aan u voor. 

 

Dirk-Jan Wolfert

Oprichter Vereniging de Vastelastenbond

Een man met ervaring en altijd in staat om het onmogelijke mogelijk te maken. Sinds 2004 zet hij zich in voor onze leden. Al jarenlang streeft hij naar transparantie in complexe markten.

Hij kijkt met een kritisch oog naar aanbieders en voorwaarden om het beste aanbod voor onze leden te realiseren. Hij heeft een brok ervaring op het gebied van energie, internet, tv en bellen en verzekeringen én overal een oplossing voor.  

 

 

 

Margot Boesveld

Marketing communicatie coördinator

Een professional op het gebied van marketing en communicatie. Houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en brengt onze leden op de hoogte. Zij heeft ervaring opgedaan bij de marketingafdeling van een Internationaal bedrijf en diverse reclamebureaus.

Margot zorgt eveneens voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Favoriete bezigheid naast de Vastelastenbond: Volleyballen!

 

 

Erik van den Hooff

Data-analist / marketingmanager

Erik is verantwoordelijk voor de cijferanalyse én de acties die Vereniging de Vastelastenbond voor haar leden wil realiseren. Op basis van cijfers en feiten kunnen er beslissingen genomen worden. Een voetballer en coach in hart en nieren die ook buiten het veld streeft naar overwinning. 

Zijn vrije tijd wordt besteed aan: voetbal en tuinieren.

 

 

 

Peggy van Erp

Klantadviseur klantenservice

De stabiele factor voor onze leden. Zij zorgt ervoor dat de vragen van onze leden op tijd en kordaat beantwoord worden. Zorgt tevens voor een vrolijke noot binnen de vereniging. Gespecialiseerd in de energiemarkt.

Zo heeft ze jarenlang ervaring opgedaan bij een energieleverancier en schrikt ze niet terug voor een moeilijke kwestie.

 

 

 

 Merel Punte

Klantadviseur klantenservice

Een echte aanpakker die de tijd neemt om alle vragen van onze leden tot op de bodem uit te zoeken. Samen met Peggy en Pieter zorgt Merel voor een snelle verwerking van alle vragen die binnenkomen op de klantenservice. Of het nou over energie, internet, zonnepanelen of isolatie gaat. 

Merel is een geboren en getogen in Enschede en neemt de nuchtere mentaliteit graag mee naar de werkvloer. 

 

 

Stephanie Biermans 

Teamleider klantadviseurs

Stephanie is een pittige en klantvriendelijke klantadviseur en voorziet u van het beste advies. Zij weet van aanpakken, neemt haar werk serieus en is altijd op zoek naar de beste deal voor onze leden. Daarnaast stuurt Stephanie de andere klantadviseurs aan. Ze zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van veranderderingen bij abonnementen en aanbiedingen.

 

 

 

Frank Teklenburg

Technisch programmeur

De man van de nullen en de enen en ook bekend als een technisch wonder. Hij regelt alle technische handelingen achter de schermen en zorgt ervoor dat de automatisering van het bedrijf op rolletjes loopt. Zijn vaste uitspraak is: "Jullie bedenken het, ik maak het."

Klantadviseurs

Vereniging de Vastelastenbond heeft ook nog een aantal parttime medewerkers die u aan de telefoon kunt krijgen. Onze klantadviseurs Alex, Dave, Linda, Ricardo, Niels en Jennifer staan u graag te woord om u te helpen met besparen.