Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

De Vastelastenbond ontvangt de laatste tijd geregeld vragen over de nieuwste actie van Oxxio, InControl.

Oxxio biedt met haar InControl box ‘alles wat je nodig hebt om je energierekening te verlagen’. In combinatie met een 3-jaars energiecontract, ontvangen klanten een voucher waarmee een pakket met energiebesparende gadgets kan worden besteld. Naar aanleiding van vragen van onze leden, hebben wij berekend of dit contract een voordelige keuze voor consumenten is.

Energie monitoren

Er bestaan 3 varianten van dit contract; ééntje met enkel het bespaarpakket, een tweede waarbij een Samsung Galaxy Tab wordt geleverd, en een derde waarbij een iPad Air of Lenovo laptop wordt geleverd. Tevens biedt Oxxio bij alle 3 de pakketten een energiemonitor-app aan, waarmee klanten hun energieverbruik kunnen monitoren.

Kosten onder de loep

Energie besparen is ’n goede manier van besparen op uw energiekosten. Echter, hoeveel energie u ook bespaart, de prijs van de energie bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke financiële besparing. De Vastelastenbond legt daarom de kosten van de InContol contracten graag voor u onder de loep.

We vergelijken de InControl tarieven met de 3-jaar vaste prijs contracten van Vereniging de Vastelastenbond. We berekenen wat deze tarieven bij een gemiddeld verbruik uiteindelijk betekenen voor de energiekosten. Zijn de tarieven bij Oxxio InControl concurrerend? Bekijk hier de berekening


Conclusie: minder verbruiken, meer betalen

U bent het voordeligst uit wanneer u kiest voor het huidige 3-jaar-vast Vastelastenbond energiecontract. Daarmee bespaart u – met een gemiddeld verbruik – namelijk jaarlijks minimaal € 243 en maximaal € 276 op uw energiekosten ten opzichte van de Oxxio InControl aanbiedingen!

Bij het aangaan van de InControl met Ipad Air betaalt een consument minstens 3 X € 243 = € 729 méér dan met ons huidig aanbod voor 3 jaar vast. De Ipad Air (16gb) die Oxxio aanbiedt is te koop voor € 435,-. De Samsung Galaxy Tab en Lenovo Laptop zijn goedkoper te verkrijgen dan de iPad. 

U kunt dus beter zélf een iPad aanschaffen en voor ons 3-jaar-vast contract kiezen, en dan alsnóg € 294 besparen gedurende de contractsduur.

Als u graag zelf actief bezig bent met het verminderen van uw energieverbruik, raden wij u aan de producten uit het Oxxio InControl bespaarpakket zónder energiecontract te bestellen voor € 125.

Door de combinatie van het zelf aanschaffen van 't bespaarpakket en het vastleggen van onze lagere energietarieven, bespaart u op uw energieverbruik én betaalt u stukken minder voor de energie die u wel verbruikt – een win-win situatie!

Met de besparing die u dit in drie jaar tijd oplevert, kunt u zelf namelijk minstens anderhalve iPad aanschaffen... Bekijk hier de berekening